Γκάνα για το χέρι του Σουάρες: «Τώρα είναι η ώρα για εκδίκηση» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γκάνα για το χέρι του Σουάρες: «Τώρα είναι η ώρα για εκδίκηση» (vid)

bet365

Οι Γκανέζοι ασφαλώς και δεν έχουν ξεχάσει αυτό που έκανε ο Λουίς Σουάρες στο Μουντιάλ του 2010 κι έτσι εύχονται η ποδοσφαιρική τους μοίρα να τους χαρίσει την εκδίκηση στο φετινό τουρνουά!

Η κλήρωση ανέδειξε την Γκάνα ως αντίπαλο της «σελέστε» και οι Αφρικανοί μάλλον χαμογέλασαν λιγάκι με αυτή την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

«Τώρα είναι η ώρα για εκδίκηση...» ήταν το σχόλιο του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκάνας, Έντουιν Σιμεόν – Οκράκου, με σαφή αναφορά στο περιστατικό προ 12 ετών...

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, οι Γκανέζοι θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στην παράταση (1-1), αν ο Σουάρες δεν είχε βάλει τα χέρια σε προσπάθεια του Αντίγια.

Ο νυν επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης «θυσιάστηκε», όμως, ο πορτιέρε της Ουρουγουάης απέκρουσε το πέναλτι και το ματς κρίθηκε στη διαδικασία από την άσπρη βούλα όπου η ομάδα από την Λατινική Αμερική πανηγύρισε την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα ημιτελικά!

«Η καλύτερη επέμβαση της διοργάνωσης» είχε τονίσει ο Σουάρες χαριτολογώντας, όμως, στην Γκάνα δεν το ξέχασαν ποτέ. Και γι' αυτό θέλουν φέτος να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για εκδίκηση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα