Σαλάχ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την Αίγυπτο

Σαλάχ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την Αίγυπτο

Κώστας Τόπας
Σαλάχ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την Αίγυπτο

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα, μετά τον αποκλεισμό της Αιγύπτου από τον Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά την ήττα από τη Σενεγάλη στα πέναλτι και τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική Αιγύπτου.

«Είπα στους παίκτες πριν από το δεύτερο ματς ότι είμαι περήφανος που παίζω μαζί τους και είναι από τους καλύτερους με τους οποίους έχω παίξει.Έπαιξα για κάποιο διάστημα με την προηγούμενη γενιά, με τον Βαέλ Γκομαά και τον Μοχαμέντ Αμπού Τρίκα, μετά τον Αμπντουλάχ Αλ Σαέντ και τη γενιά του, αλλά είμαι ευχαριστημένος και με την τρέχουσα γενιά.

Είμαι περήφανος που παίζω μαζί σας και ήταν τιμή για μένα, και αυτό που συνέβη δεν μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές από κανέναν, γιατί για δεύτερη φορά είναι η διαδικασία των πέναλτι. Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά ήταν τιμή μου να παίξω μαζί σας, είτε θα είμαι στην εθνική ομάδα μετά από αυτό είτε όχι»
, ανέφερε ο Σαλάχ στα αποδυτήρια.

Μετά το τέλος της ομιλίας του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ, τον λόγο πήρε ο υπουργός αθλητισμού της Αιγύπτου, Ασράφ Σόμπχι, ο οποίος θέλησε να του ξεκόψει κάθε σκέψη για αποχώρηση λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Θα είσαι εκεί».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα