Εθνική Eλλάδας: Σε τρία παιχνίδια ο μέσος όρος θεατών δεν ξεπέρασε τους 5.000 φιλάθλους

Εθνική Eλλάδας: Σε τρία παιχνίδια ο μέσος όρος θεατών δεν ξεπέρασε τους 5.000 φιλάθλους

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Eλλάδας: Σε τρία παιχνίδια ο μέσος όρος θεατών δεν ξεπέρασε τους 5.000 φιλάθλους

bet365

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ έθεσε ζήτημα αλλαγής έδρας για την Εθνική και οι αριθμοί προσέλευσης στο ΟΑΚΑ δείχνουν πως το σκεπτικό του δεν είναι λανθασμένο.

Ο Ολλανδός προπονητής απάντησε σε ερώτηση για το θέμα της έδρας με δεδομένο πως το ΟΑΚΑ είναι ένα μεγάλο γήπεδο, δεν γεμίζει εύκολα και δεν είναι μία... καυτή έδρα για τους αντιπάλους της Ελλάδας. Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ απάντησε για την επισήμανση πως η Ελλάδα θέλει μία πιο δυνατή έδρα. Να πάει σε μια άλλη έδρα δηλαδή, πιο «ζεστή». «Συμφωνώ. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό.

Θα μας άρεσε πολύ να παίζαμε σε ένα γήπεδο όπου οι φίλαθλοι θα είναι περισότερο κοντά σε εμάς. Ευελπιστώ στο μέλλον αυτό να γίνει πραγματικότητα», ήταν η τοποθέτησή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολλανδός απάντησε έτσι χωρίς να έχει τεθεί επί της ουσίας τέτοιο ζήτημα. Δεν είναι πως δεν έχει συζητηθεί ποτέ, πλην όμως δεν έχουν προκύψει τέτοιες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα.

Υπάρχουν όμως και οι αριθμοί που δείχνουν τον... δρόμο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΠΟ με το Κόσοβο εντός στο 1-1 κόπηκαν 1388 εισιτήρια.

Με Ισπανία εντός κόπηκαν 7.825 εισιτήρια. Επίσης με Σουηδία εντός κόπηκαν 3471 εισιτήρια. Αυτά ήταν και τα τρία παιχνίδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για 12.684 φιλάθλους κάτι που... μεταφράζεται σε μέσο όρο 4.228 φιλάθλων ανά αγώνα.

Όχι ακριβώς ο... πυρήνας οπαδών που θα ήθελε η Ελλάδα. Θυμίζουμε πως το Γεωργία - Ελλάδα είχε γίνει στην Τούμπα.


@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα