Χατζηδιάκος: «Πρέπει να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας» (vid)

Χατζηδιάκος: «Πρέπει να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας» (vid)

Newsroom
 Χατζηδιάκος: «Πρέπει να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας» (vid)

bet365

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής δεν παίρνουν ως αποτέλεσμα τους «κόπους» τους μέσα στο γήπεδο.

Τους εαυτούς τους αδικούν οι παίκτες της Εθνικής μας, όπως σχολίασε ο Χατζηδιάκος μετά το 1-1 που παραχώρησε η «γαλανόλευκη» στο Κόσοβο. «Δυστυχώς πιστεύω σήμερα δεν δικαιώσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε αρκετή κατοχή της μπάλας. Είχαμε και τις καλύτερες φάσεις πιστεύω. Επρεπε να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας και να βάλουμε το 2ο γκολ και πιστεύω εκεί θα τους είχαμε πονέσει περισσότερο και θα είχε τελειώσει το ματς», είπε αρχικά στην Cosmote TV. Και μετά ρωτήθηκε για το πρόβλημα που υπάρχει. «Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Έχουμε αρκετές φάσεις. Σήμερα αμα κάναμε το 2-0 θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Όπως και με τη Σουηδία είχαμε τις καλύτερες φάσεις. Ολοι χάνουμε φάσεις και οι αμυντικοί και οι επιθετικοί. Οπότε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Για το εαν είναι και θέμα ισορροπίας σχολίασε ότι «νομίζω πως δεν έχει να κάνει με αυτό. Η ισορροπία συνήθως έχει να κάνει με την κατοχή της μπάλας την οποία έχουμε συνήθως. Εχουμε πολύ καλή ισορροπία. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».


Για την επόμενη μέρα της Εθνικής είπε πως «σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι. Έλειπαν και πολλά παιδιά και μεχρι τότε θα έχουν γυρίσει. έχουμε και τα φιλικά. Πρώτα τα φιλικά βλέπουμε και μετά έρχονται τέσσερα πολυ σημαντικά ματς και εκεί θα πρέπει να δείξουμε τι έχουμε ως ομάδα τα τελευταία χρονια. Το θέλουμε πολυ ως ομάδα, το συζητάμε συνεχώς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαστε αποτυχημένοι μέχρι στιγμής.
Δεν νομίζω μας έχει δοθεί χρόνος, τον έχουμε κερδίσει με τα όσα έχουμε αλλάξει. Νικώντας τη Σουηδία και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας γιατί έχουμε μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και όπως είπα τον χρόνο τον έχουμε κερδίσει εμείς». Κλείνοντας μίλησε και για το τι τους είπε ο Τζον φαν ΄τ Σχιπ μετά το παιχνίδι. «Πως δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, πως αν βάζαμε το 2ο γκολ θα τελείωνε το ματς και εμεις μέσα στο παιχνίδι το νιώθαμε αυτό. Να μην τους αφήσουμε να έχουν ελπίδες».

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα