Γκλίχα: «Καλύτερη ομάδα η Ελλάδα, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε»

Newsroom
Γκλίχα: «Καλύτερη ομάδα η Ελλάδα, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε»

bet365

Ο «υπηρεσιακός» τεχνικός του Κοσόβου τόνισε πως στην ομάδα του θέλουν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο.

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα (13/11) η αποστολή του Κοσόβου, που αύριο θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας ομάδα στο φινάλε του προκριματικού Ομίλου του επόμενου Μουντιάλ.

Στον πάγκο του θα βρίσκεται ο Πριμοζ Γκλίχα, που ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες υπηρεσιακός προπονητής, ήταν στο τιμ, και ντεμπουτάρισε στο πρόσφατο (10/11) φιλικό με την Ιορδανία όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0. Μάλιστα για τον Σλοβένο παραμένει, σύμφωνα με τα εκεί δημοσιεύματα, ανοικτό αν θα πάρει τα «ηνία» με πιο «μόνιμο» καθεστώς.

Για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ δεν υπολογίζει στον τραυματία επιθετικό Ελμπασάν Ρασχάνι που παίζει στην Κλερμόντ, ενώ ζήτησαν και εξαιρέθηκαν των κλήσεων οι Λιρίμ Καστράτι (επιθετικός της Λέγκια Βαρσοβίας) και Μπερσάντ Τσέλινα (αμυντικός της Ιπσουιτς) λόγω υποχρεώσεών τους με τους συλλόγους τους.

Ο 54χρονος τεχνικός σημείωσε, μεταξύ άλλων, στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα πως «η Ελλάδα είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής μας πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να 'πεθάνει' στο γήπεδο. Θα δώσουμε το μάξιμουμ. Χρειαζόμαστε μία νίκη και πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα».
....

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα