Σφιντέρσκι: «Φταίω κι εγώ εν μέρει για τα μπουκάλια που πέταξαν οι Αλβανοί»

Newsroom
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς της Πολωνίας με την Αλβανία πως εν μέρει έχει κι αυτός ευθύνη για τα αντικείμενα που δέχτηκε από τους Αλβανούς οπαδούς.

Η κίνηση του Κάρολ Σφιντέρσκι να πανηγυρίσει μπροστά στους οργανωμένους οπαδούς της Αλβανίας, το γκολ που έδωσε τη νίκη στην Πολωνία, στα προκριματικά του Μουντιάλ, έφερε και την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με το τέρμα του έδωσε τελικά τη νίκη του στην εθνική του ομάδα (1-0) ωστόσο οι πανηγυρισμοί του προκάλεσαν βροχή από ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, με την αναμέτρηση να διακόπτεται για αρκετή ώρα. Οι οπαδοί εκτός από μπουκάλια, πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμη και κινητά τηλέφωνα!

Το ματς συνεχίστηκε εν τέλει και δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με τον Σφιντέρσκι στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα, να αναφέρει πως και ο ίδιος έχει ένα μικρό μερίδιο ευθύνης για ότι συνέβη μετά το γκολ.

«Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ που σημείωσα. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα να σκοράρεις σε ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι. Από την άλλη το γεγονός ότι οι οπαδοί αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο ήταν και ως ένα βαθμό και δική μου ευθύνη. Δεν ήταν αναγκαίο να τρέξω προς το μέρος τους για να πανηγυρίσω, αλλά εκείνη την στιγμή βρισκόμουν κάτω από την επιρροή των συναισθημάτων μου» ανέφερε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Ρωτήθηκε μάλιστα από τον δημοσιογράφο αν έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις στην Ελλάδα, λέγοντας ότι δεν του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

«Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Έχoυν γίνει πάρα πολλά στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τους οπαδούς πριν από την πανδημία. Νομίζω ότι θα μπορούσε» ήταν το σχόλιό του, ενώ στην κερκίδα εξακολουθούσαν να του πετάνε μπουκάλια την ώρα των δηλώσεων.