Εθνική Ελλάδας: Έτοιμη για το μεγάλο βήμα με σούπερ αποδόσεις!

Εθνική Ελλάδας: Έτοιμη για το μεγάλο βήμα με σούπερ αποδόσεις!

Newsroom
Εθνική Ελλάδας: Έτοιμη για το μεγάλο βήμα με σούπερ αποδόσεις!
Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη «Σουηδία», σε ένα ματς που έχει πάρει τον χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση στο Μουντιάλ!

Oι τρεις σερί ισοπαλίες, μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-1, είχαν κρατήσει μεν το συγκρότημα του Τζον Φαν'τ Σχιπ αήττητο, ωστόσο είχαν μειώσει αισθητά τις πιθανότητες κατάληψης της πρώτης ή της δεύτερης θέσης στον όμιλό του. Ωστόσο, η «γαλανόλευκη» έκανε δυναμικό come back με δύο σερί νίκες και πλέον παίζει... τα ρέστα της στην έδρα της Σουηδίας. Η νίκη της Εθνικής έχει απόδοση 4.50 στην bwin!

bwin

Η Ελλάδα είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να κερδίσει τους Σκανδιναβούς σε αυτόν τον προκριματικό όμιλο. Οι παίκτες του Άντερσον γνωρίζουν καλά πως με νίκη ουσιαστικά «κλειδώνουν» την πρόκριση και είναι μια ομάδα που στα παιχνίδια της τα γκολ είναι συχνό φαινόμενο. Είναι χαρακτηριστικό πως στα έξι τελευταία τους ματς έχει σημειωθεί over 2.5 γκολ. Απόδοση 2.25 στην bwin να συμβεί το ίδιο και απέναντι στη «γαλανόλευκη».

Φόρσμπεργκ και Ίσακ είναι οι δύο πιο «επικίνδυνοι» παίκτες των Σκανδιναβών. Το να σκοράρει ο πρώτος οποιαδήποτε στιγμή έχει απόδοση 3.75 στην bwin, ενώ το να πετύχει ο δεύτερος το πρώτο γκολ της αναμέτρησης έχει απόδοση 4.50!

Ακόμα, πάντως και σε περίπτωση ισοπαλίας, η Εθνική μπορεί να ονειρεύεται πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Κι αυτό γιατί θα κρατήσει την απόσταση των τριών βαθμών από τους αποψινούς αντίπαλούς της, περιμένει την Ισπανία στην έδρα της, ενώ την τελευταία αγωνιστική η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Σουηδία. Το... αγαπημένο σκορ της Ελλάδας σ' αυτή την έκδοση των προκριματικών είναι το 1-1 και στην bwin έχει απόδοση 7.25!

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει ηγετική παρουσία στα τελευταία ματς της Εθνικής. Ήταν εκείνος που με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου στην έδρα της Γεωργίας έδωσε δικαίωμα στην Ελλάδα να ονειρεύεται και το να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, έχει απόδοση 5.00 στην bwin. Αντίστοιχη είναι και η απόδοση να σκοράρει ο Μασούρας, ο οποίος μάλλον είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή.

Και στα δύο ματς που η Ελλάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη, πάντως, σημείωσε δύο τέρματα. Απέναντι στους Σουηδούς, εντός έδρας, δέχθηκε γκολ, ενώ με τη Γεωργία κράτησε την εστία της ανέπαφη. Η νίκη της Ελλάδας σε συνδυασμό με το under 3.5 έχει απόδοση 5.00 στην bwin, ενώ το να νικήσει η Ελλάδα και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το βρίσκουμε σε απόδοση 10.00 στην bwin!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα