Τσιμίκας - Ελλάδα: Το καλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε ντρίμπλες στα προκριματικά!

Τσιμίκας - Ελλάδα: Το καλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε ντρίμπλες στα προκριματικά!

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει το υψηλότερο ποσοστό σε επιτυχημένες ντρίμπλες από κάθε άλλον παίκτη των 55 χωρών που συμμετέχουν στα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ του Κατάρ, ξεπερνώντας ονόματα όπως οι Ντε Γιονγκ, Γκρίλις και Μάουντ.

Αποτελεσματικοί ντριμπλέρ σε αυτή την προκριματική φάση υπάρχουν πολλοί. Κανείς, όμως, πιο αποτελεσματικός και... ασταμάτητος από τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο αριστερός μπακ της Εθνικής κατέχει ως τώρα την κορυφή στη λίστα των παικτών με το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε ντρίμπλες (91,2%) σε μίνιμουμ 10 προσπάθειες, μετρώντας μόλις μία αποτυχημένη στις τέσσερις εμφανίσεις του (συνολικά 11/12). Από τις έντεκα, πάνω από τις μισές σημειώθηκαν στο απίθανο παιχνίδι του εντός έδρας κόντρα στη Σουηδία, όταν διέλυσε τη στατιστική με 7/8 επιτυχημένες ντρίμπλες!

Στη λίστα που δημοσίευσε το Whoscored, ο Έλληνας μπακ της Λίβερπουλ, ο οποίος είναι ο μόνος με ποσοστό άνω του 90% από τους παίκτες των 55 χωρών, προπορεύεται έναντι μεγάλων ονομάτων από τους υπόλοιπους ομίλους, με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να ακολουθεί δεύτερος με 89,5 (14/16 αλλά με τρία περισσότερα ματς στα πόδια του). Τρίτος είναι ο Τσουρλίνοφ της Βόρειας Μακεδονίας επίσης με 14/16 σε τέσσερις εμφανίσεις, ενώ χαμηλότερα φιγουράρουν οι Άγγλοι, Τζακ Γκρίλις (9/11, 4 συμμετοχές) και Μέισον Μάουντ (11/13, 7 συμμετοχές).

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα