ΠΑΟΚ: Ο Σφιντέρσκι το χαίρεται και δικαιώνει το παρατσούκλι… Σβαρόφσκι! (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Σφιντέρσκι το χαίρεται και δικαιώνει το παρατσούκλι… Σβαρόφσκι! (vid)

bet365

O επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο προσκήνιο, με την UEFA και τα ΜΜΕ της πατρίδας του να τον αποθεώνουν, μετά το νέο (τέταρτο) γκολ με την εθνική ομάδα της Πολωνίας.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην Πολωνία κόντρα στο Σαν Μαρίνο (5-0) με γκολ που πέτυχε στο 10ο λεπτό. Ο… Σβαρόσφκι του ΠΑΟΚ απολαμβάνει την συνύπαρξη του με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην πολωνική «φροντ λάιν» και μετράει, πλέον, 4 γκολ σε 11 ματς με την Εθνική του (έχει και μια ασίστ).

«Ο Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ για την Πολωνία. Αυτό ήταν το τέταρτο του γκολ σε επίσημο ματς της Εθνικής και μάλιστα στο 11ο του παιχνίδι. Ο φορ του ΠΑΟΚ έχει ως παρατσούκλι… Σβαρόφσκι από τους οπαδούς της ομάδας του. Και σήμερα το δικαιώνει αφού πρόκειται πράγματι για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή!» ήταν το σχόλιο στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

O επιθετικός του ΠΑΟΚ πιστεύει ότι η Πολωνία έχει τύχη στο δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και δηλώνει χαρούμενος για το γκολ του. «Κάθε γκολ έχει… ωραία γεύση. Για μένα κάθε γκολ είναι ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος που παίζω, σκοράρω και κερδίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό για έμενα», υποστήριξε μιλώντας στον Τύπο της χώρας του.

«Αυτός αγώνας δεν ήταν πολύ εύκολος. Οι αντίπαλοι ήξεραν την τακτική μας, έτρεξαν αρκετά κι έδειξαν πως ήθελαν να παίξουν αμυντικά και να μη μας δώσουν χώρο. Με βάση αυτά τα δεδομένα δεν ήταν κακή νίκη», σχολίασε αναφορικά με τη νίκη επί του Σαν Μαρίνο.

Επόμενο παιχνίδι αυτό κόντρα στην Αλβανία του Ενέα Μιχάι το βράδυ της Τρίτης (12/10-21:45) στα Τίρανα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα