Μανέ: Το μαγικό σόλο και το υπέροχο τελείωμα του με την Σενεγάλη (vid)

Κώστας Τόπας
Μανέ: Το μαγικό σόλο και το υπέροχο τελείωμα του με την Σενεγάλη (vid)

bet365

Ο Σάντιο Μανέ κατάφερε να βρει δίχτυα με υπέροχο τρόπο, με την εθνική Σενεγάλης κόντρα στην Ναρίμπια, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σάντιο Μανέ μπορεί να μην έχει δείξει ότι βρίσκεται στα καλύτερά του, τη φετινή σεζόν, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να σκοράρει, τόσο για την Λίβερπουλ όσο και για την εθνική του ομάδα. Εως τώρα, ο 29χρονος εξτρέμ έχει σκοράρει πέντε γκολ σε εννέα παιχνίδια με τους «Reds», ενώ πρόσφατα σκόραρε κι ένα πανέμορφο τέρμα με την εθνική Σενεγάλης.

Συγκεκριμένα, ο Μανέ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στην αναμέτρηση της Σενεγάλης με την Ναρίμπια, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αφού έγινε κάτοχος της μπάλας στη μεσαία γραμμή, στη συνέχεια προσπέρασε με εντυπωσιακό τρόπο δύο αντιπάλους του, πάτησε περιοχή και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Με αυτόν τον τρόπο βοήθησε και την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 4-1 και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της, με εννέα βαθμούς, στο πλαίσιο των προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα