Εθνική: Η αποστολή κατέλυσε δίπλα στο κτίριο που κατέρρευσε στο Μπατούμι (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Η αποστολή κατέλυσε δίπλα στο κτίριο που κατέρρευσε στο Μπατούμι (vid)

bet365

Ένα κτίριο πέντε ορόφων κατέρρευσε στην πόλη Μπατούμι και η Εθνική κατέλυσε σε ξενοδοχείο ακριβώς δίπλα, αντικρίζοντας δύσκολες εικόνες.

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την κατάρρευση ενός κτιρίου στην πόλη Μπατούμι.

Τα σωστικά συνεργεία βρίσκονται στο σημείο και δίνουν μάχη με τον χρόνο για να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια παιδιά και ενήλικες. Ο αριθμός των τραυματιών, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, παραμένει άγνωστος. Κατά τα άλλες πηγές έγινε έκρηξη στο κτίριο ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες λόγω της παλαιότητας του κτίσματος υπήρξε πρόβλημα από εργασίες στον 2ο όροφο. Υπάρχει δε φόβος για νεκρούς.

Αυτές τις εικόνες αντίκρισε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας καθώς βρέθηκε σε εκείνο το σημείο καθώς το ξενοδοχείο που κατέλυσε βρίσκεται δίπλα από αυτό το κτίριο και εκείνο το σημείο. Μάλιστα το πούλμαν της Εθνικής έπρεπε να κάνει ελιγμούς για να φτάσει στον προορισμό του (δυσκολεύτηκε δηλαδή) ενώ σίγουρα αυτές οι εικόνες έμειναν στο μυαλό των διεθνών μας. Μάλιστα είναι εξαιρετικά πιθανό η στιγμή της κατάρρευσης να ήταν τη στιγμή που προσγειωνόταν η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στο Μπατούμι καθώς είχε σηκωθεί ένα μεγάλο σύννεφο σκόνης πάνω από την πόλη. Τέλος πριν τη συνέντευξη Τύπου των Φαν'τ Σχιπ και Μασούρα οι άνθρωποι της Εθνικής και της ΕΠΟ δήλωσαν τη στήριξή τους προς τους Γεωργιανούς όπως επίσης ευχήθηκαν να υπάρξουν τα λιγότερα δυνατά θύματα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα