Προκριματικά Μουντιάλ: Ακάθεκτη η Βραζιλία, περίπατος με σούπερ Μέσι για Αργεντινή (vids)

Newsroom
Προκριματικά Μουντιάλ: Ακάθεκτη η Βραζιλία, περίπατος με σούπερ Μέσι για Αργεντινή (vids)

bet365

Το 8 στα 8 έκανε η Βραζιλία κερδίζοντας 2-0 το Περού.

Καθ’ οδόν για ένα ακόμη παγκόσμιο κύπελλο είναι η Βραζιλία καθώς έκανε το 8 στα 8 στα προκριματικά του Μουντιάλ, στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Η Σελεσάο επικράτησε με 2-0 του Περού και συνεχίζει να έχει το απόλυτο των βαθμών, περιμένοντας ωστόσο την τύχη του ματς με την Αργεντινή, το οποίο διακόπηκε με επεισοδιακό τρόπο μεσοβδόμαδα.

Οι Βραζιλιάνοι έπαιξαν… όσο χρειαζόταν, με τον Εβερτον στο 15’ να εκμεταλλεύεται ασίστ του Νεϊμάρ και να ανοίγει το σκορ.

Ο Νεϊμάρ μετά την ασίστ, σκόραρε στο 40’ για να κάνει το 2-0 και την Βραζιλία να προσπαθεί να κρατήσει με επιτυχία τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια.

Ιστορικό χατ τρικ ο Μέσι και 3-0 η Αργεντινή

Μία ακόμη ιστορική βραδιά για τον Λιονέλ Μέσι, αυτή τη φορά στα προκριματικά του Μουντιάλ με την φανέλα της Αργεντινής. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, με χατ τρικ χάρισε την νίκη στην ομάδα του επί της Βολιβίας με 3-0 και παράλληλα έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Λατινικής Αμερικής φορώντας φανέλα της εθνικής του ομάδας, ξεπερνώντας τον θρυλικό Πελέ!

Η Αργεντινή με αυτή τη νίκη έφτασε τους 18 βαθμούς και παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σε δύσκολη θέση η Χιλή, ήττα με 3-1 από την Κολομβία

Εξαιρετικά δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα για την Χιλή καθώς γνώρισε άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά με 3-1 από την Κολομβία. Μέσα σε ένα λεπτό δέχτηκε δύο τέρματα από τον Μπόρχα (19’ πεν., 20’) και παρά την μείωση του σκορ από τον Μενέσες (56’), ο Λουίς Ντίαζ στο 74’ τους ανάγκασε στην τέταρτη ήττα τους σε 9 ματς, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο -6 από την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Μουντιάλ, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού των προκριματικών.

Στις καθυστερήσεις το τρίποντο η Ουρουγουάη

Τεράστια νίκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε η Ουρουγουάη επί του Εκουαδόρ (1-0). Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, ο Γκαστόν Περέιρο λύτρωσε την παρέα του Λουίς Σουάρεζ και την έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας την αντίπαλό της.

Παραμένει στο κόλπο η Παραγουάη

Απέναντι στην ουραγό Βενεζουέλα, η Παραγουάη πήρε τη νίκη με 2-1 και παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης. Η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο ξεκίνησε ιδανικά το ματς και προηγήθηκε στο 7’ με τον Χέκτορ Μαρτίνες, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρομέρο έγραψε το 2-0. Οι Βενεζουελάνοι μείωσαν στο 90’ με τον Κάνσελορ.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Παραγουάη – Βενεζουέλα 2-1
Ουρουγουάη – Εκουαδόρ 1-0
Κολομβία – Χιλή 3-1
Αργεντινή – Βολιβία 3-0
Βραζιλία – Περού 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 ματς)
Βραζιλία 24 (19-2)
Αργεντινή 18 (15-6)
Ουρουγουάη 15 (13-10)
Εκουαδόρ 13 (16-11)
Κολομβία 13 (16-16)
Παραγουάη 11 (9-11)
Περού 8 (8-17)
Χιλή 7 (9-12)
Βολιβία 6 (12-22)
Βενεζουέλα 4 (5-15)
*Βραζιλία και Αργεντινή έχουν ένα ματς λιγότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα