Μπακασέτας: «Πήγαμε ομαδικά προς τον πάγκο, βοήθησε ότι κάναμε την αυτοκριτική μας» (vid)

Newsroom
Μπακασέτας: «Πήγαμε ομαδικά προς τον πάγκο, βοήθησε ότι κάναμε την αυτοκριτική μας» (vid)

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε για τον ομαδικό τρόπο που πανηγύρισαν οι διεθνείς το γκολ επί της Σουηδίας, υπογραμμίζοντας πως μέσα στην ομάδα η αυτοκριτική έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας στην Cosmote TV μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Σουηδίας με 2-1:

Τι τον έκανε να μαζέψει τους συμπαίκτες του στο γκολ: «Ήταν κάτι ομαδικό. Δεν ήταν πρωτοβουλία μου. Όλη η ομάδα το ζήτησε. Απλά εγώ ήμουν κοντά και τους έπιασα. Πήγαμε όλοι να πανηγυρίσουμε στον πάγκο για να δείξουμε κάτι προς τα έξω. Εμείς είμαστε έτσι όπως μας είδατε».

Για το τι άλλαξε μετά το ματς με το Κόσοβο: «Ήταν δύσκολο ψυχικά. Κάναμε την αυτοκριτική και καταλάβαμε ότι κάτι κάνουμε λάθος. Είπαμε τι μπορεί να φταίει και μπήκαμε μέσα για να παίξουμε το τελευταίο ματς για να είμαστε ενεργοί. Δεν θέλαμε να τα παρατήσουμε, αλλά έπρεπε να το δείξουμε στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και χαρούμενος για τη νίκη. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να χάσεις τη συγκέντρωση. Δεν πετάμε στα σύννεφα, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι».

Για το μέλλον: «Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά. Το ποδόσφαιρο κρίνεται στη λεπτομέρεια. Εμείς χάναμε σε λεπτομέρειες. Αλλά αυτά κάνουν τη διαφορά. Κάναμε αυτοκριτική και βελτιωθήκαμε».


 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα