Η βαθμολογία στον Ομιλο του Παναθηναϊκού: Αν δεν χάσει από την Μακάμπι θα συνεχίσει στο Conference

Newsroom
panathinaikos_intime

bet365

Η Μακάμπι Χάιφα αναζητούσε ένα... θαύμα στο Ελ Μαδριγάλ, δεν το πέτυχε, ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε πως θα την υποδεχθεί για δύο αποτελέσματα και παράλληλα οι Ισραηλινοί «δούλεψαν» για τη Ρεν.

Χωρίς νικητή και σκορ (0-0) έληξε το αποψινό (6/12) ματς του Ελ Μαδριγάλ, όπου η Βιγιαρεάλ υποδέχθηκε τη Μακάμπι Χάιφα και έτσι συμπληρώθηκε το «παζλ» των πέντε «στροφών» στον όμιλο του Europa League όπου συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, αφού εκκρεμούσε η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πλέον τα δεδομένα για το ευρωπαϊκό μέλλον των «πράσινων» είναι... κρυστάλλινα, αφού στις 14 Δεκεμβρίου θα φιλοξενήσουν τους Ισραηλινούς έχοντας ως «μαξιλαράκι ασφαλείας» τα δύο αποτελέσματα. Αν δεν χάσουν τότε θα βρεθούν στα play-offs του Conference League και το μόνο σενάριο που τους αφήνει εκτός Ευρώπης είναι να ηττηθούν από τη Μακάμπι που έτσι θα περάσει 3η και θα τους αφήσει ουραγούς (σ.σ θα έκανε σε εκείνη η ισοπαλία στη Λεωφόρο εάν κέρδιζε σήμερα και παράλληλα αποκτούσε καλύτερα διαφορά τερμάτων από το «τριφύλλι»).

Την ίδια στιγμή το αποτέλεσμα της Ισπανίας... σκόρπισε χαμόγελα σε όλους στη Ρεν αφού δεν επέτρεψε στη Βιγιαρεάλ να την «πιάσει» στην κορυφή. Αν το έκανε εφόσον έπαιρνε τη νίκη, το «κίτρινο υποβρύχιο» θα τερμάτιζε στην 1η θέση του group σε περίπτωση που δεν έχανε από τους Γάλλους την τελευταία αγωνιστική, τώρα όμως εκείνοι θα παίξουν για δύο αποτελέσματα και αν δεν χάσουν θα πάρουν το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης (η Βιγιαρεάλ θα συνεχίσει τότε στα play-offs του Europa).

Τα αποτελέσματα (6/12)

Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα 0-0

Η βαθμολογία

1. Ρεν 12 11-3
2. Βιγιαρεάλ 10 6-5
3. Παναθηναϊκός 4 6-8
4. Μακάμπι Χάιφα 2 1-8

Η τελευταία αγωνιστική (14/12)

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα
Ρεν – Βιγιαρεάλ

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα