Βάις: «Εμείς ανήκουμε σε άλλη οικονομική κατηγορία από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν φοβόμαστε»

Βάις: «Εμείς ανήκουμε σε άλλη οικονομική κατηγορία από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν φοβόμαστε»

bet365

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλαντιμίρ Βάις, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν φοβάται τον πιο ισχυρό οικονομικά Ολυμπιακό και ανέφερε ότι οι παίκτες του ήρθαν στην Ελλάδα για να πολεμήσουν.

Ο τεχνικός της Σλόβαν, Βλαντιμίρ Βάις, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Πέμπτη (19/8, 22.00, MEGA, Novasports PRIME, Gazzetta):

«Δυστυχώς ο τερματοφύλακάς μας χτύπησε στο γόνατο με τον Στρέλετς, που έπαθε κράμπα αλλά πιστεύω να γυρίσει το συντομότερο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και χωρίς τους αμυντικούς που λείπουν, με αισιοδοξία. Δεν φοβόμαστε. Όντως είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες ο Ολυμπιακός. Εάν παίξουμε συγκεντρωμένα και με στόχο να κερδίσουμε θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Σίγουρα είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός διαχειρίζεται μεγάλα ποσά. Πιστεύω ότι γνωρίζει πιο καλά από τον καθένα τι είναι καλό για την ομάδα του και προσπαθεί για το καλύτερο. Εμείς ανήκουμε σε άλλη οικονομική κατηγορία. Δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί σε επίπεδο σχημάτων. Πρέπει να πολεμήσουμε. Δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε. Έχουν έρθει εδώ όλοι εκτός από τον Ρατάο».

Ο γιος του, Βλαντιμίρ Βάις τζούνιορ, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο Gazzetta, ανέφερε:

«Πέρασα πολύ καλά. Θα μείνουν για πάντα στη μνήμη όσα πέρασα. Γεννήθηκε στην Αθήνα η κόρη μου η Βικτώρια και γενικά έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Να βρούμε τα μυστικά που θα μας βοηθήσουμε να πάρουμε το ματς και σίγουρα πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Εάν παίξουμε συγκεντρωμένα και ομαδικά θα πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα