Άρης: Η γκρίνια για την εμφάνιση της Ντινάμο Κιέβου και το σενάριο πώλησης του Μπράζχκο

Άρης: Η γκρίνια για την εμφάνιση της Ντινάμο Κιέβου και το σενάριο πώλησης του Μπράζχκο

Ο Λουτσέσκου

bet365

Η εμφάνιση της Ντινάμο Κιέβου στο «Κλ. Βικελίδης» καυτηριάζεται από τον Τύπο της Ουκρανίας αλλά και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, όπως και το γεγονός ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί χειρότερα για την ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Είναι προφανής η δυσκολία προσαρμογής στις νέες συνθήκες που επικρατούν στη Ντινάμο Κιέβου, αυτό διαπιστώνεται τουλάχιστον μέσα από τη διαχείριση της ήττας από τον Άρη στον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Ο ουκρανικός Τύπος καυτηριάζει την εμφάνιση της ομάδας του Μιρτσέα Λουτσέσκου, στέκεται μάλιστα στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού αλλά και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. «Περίμενα από τη Ντινάμο να παίξει πιο σκληρά και αποφασιστικά στην επίθεση», δήλωσε για παράδειγμα ο Σεργέι Κόβαλετς ο οποίος έκανε σημαντική καριέρα στη Ντινάμο στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Έντονη κριτική σε βαθμό εσωστρέφειας διαπιστώθηκε και στα social media του ουκρανικού συλλόγου καθώς οι φίλοι της Ντινάμο στέκονται στο γεγονός ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί χειρότερα για την ομάδα τους.

Από τα βασικά αντικείμενα συζήτησης είναι η μη χρησιμοποίηση του Βλάντισλαβ Βάνατ, του νεαρού σέντερ φορ ο οποίος είχε παρουσιάσει καλή εικόνα στους φιλικούς αγώνες αλλά και στους πρώτους επίσημους. Ωστόσο, τα ουκρανικά media αναφέρουν ότι ο νεαρός σέντερ φορ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού δίχως να αναφέρεται αν υπάρχει ενδεχόμενο απουσίας του και στον δεύτερο αγώνα.

Στο μεταξύ, ο ουκρανικός Τύπος στέκεται και στο σενάριο πώλησης του Βολοντιμίρ Μπράζχκο, τον αμυντικό χαφ ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης»δύο παικτών και για την ακρίβεια αναφέρει ότι η ισπανική Χιρόνα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα