Τερζής: «Κάναμε εκπληκτική εμφάνιση, αξίζαμε κι άλλο γκολ»

Τερζής: «Κάναμε εκπληκτική εμφάνιση, αξίζαμε κι άλλο γκολ»

Ο Τερζής

bet365

Ο Τόλης Τερζής αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για την προσήλωσή τους στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και εκτίμησε ότι η ομάδα του άξιζε μεγαλύτερη (σε εύρος) νίκη υποστηρίζοντας επίσης ότι απλά απέκτησε το ψυχολογικό προβάδισμα.

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι… «μας έδωσε τεράστια ώθηση ο κόσμος, τον ευχαριστούμε κι ελπίζω να τον ικανοποιήσαμε με το παιχνίδι μας. Από πλευρά τακτικής προσήλωσης κάναμε εκπληκτική εμφάνιση, η καλύτερη σε σχέση με τα άλλα δύο παιχνίδια. Είχα πει πριν τον αγώνα ότι όλα θα εξαρτηθούν από τον βαθμό συγκέντρωσή μας και από την προσήλωση που θα έχουμε στο να ακολουθήσουμε το πλάνο στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό κάναμε. Είχαμε μελετήσει τη Ντινάμο ξέραμε την ποιότητά της και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο ακέραιο σ’ αυτά που ζητήσαμε. Θεωρώ μάλιστα ότι μνας αδικεί το σκορ γιατί είχαμε ευκαιρίες με τους Κάρλσον, Νταρίντα και στον Τζόνι για τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη ενώ δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλό μας πέραν της φάσης στο τέλος που απομάκρυνε ο Χουλιάν. Αξίζει μπράβο στα παιδιά, αλλά δεν τελείωσε τίποτε. Έχουμε τον δεύτερο αγώνα μπροστά μας όπου θα πρέπει να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε».

Ρωτήθηκε επιμέρους για την αμυντική προσήλωση και την εμφάνιση του Μοντόγια. «Είπα από χθες ότι έκανε προετοιμασία με την Μπέτις καθώς επίσης και ότι τα εργομετρικά του ήταν τέλεια. Η αμυντική λειτουργία ήταν αποτέλεσμα της συνολικής ομάδας καθώς βοήθησαν αρκετά και οι ακραίοι επιθετικοί. Επέλεξα τον Μοντόγια γιατί θεωρούσα μεγάλο ρίσκο να αλλάξω τον Οντουμπάτζο και παράλληλα βάλαμε τον Μοντόγια στη θέση του. Η ομάδα ήξερε τι έπρεπε να κάνει γιατί, επαναλαμβάνω ότι, μελετήσαμε αρκετά τη Ντινάμο και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ».

Ρωτήθηκε για την επεξεργασία δεδομένων που αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Βουκουρέστι. «Εμείς βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Έχουμε καινούργια παιδιά, φτάσαμε στις 15 μεταγραφές. Αυτά τα παιδιά δεν ήταν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και χρειάζονται χρόνο. Εγώ βλέπω βελτίωση. Είδατε τον Ζουλ. Είναι αυτό που σας είπα ότι οι παίκτες ενσωματώθηκαν στην πορεία και χρειάζονται χρόνο», είπε και… καθησύχασε τους πάντες σε ότι αφορά τον Λούις Πάλμα τονίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς σημείωσε πως… «είναι δύσκολο να αγωνιστεί και στον δεύτερο αγώνα. Είναι πολύ οριακά».

Σχετικά με το αν η ομάδα του έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, είπε: «Ψυχολογικό προβάδισμα αποκτήσαμε αλλά ξέρουμε ότι όλα θα κριθούν στον δεύτερο αγώνα. Τα παιδιά πανηγύρισαν τη νίκη αλλά έχουμε προετοιμασία μπροστά μας».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα