Χριστοδουλόπουλος: «Σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται τα λάθη»

Χριστοδουλόπουλος: «Σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται τα λάθη»

Ο Χριστοδουλόπουλος

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατέθεσε τη δίψα πρόκρισης του Άρη έναντι της Ντίναμο Κιέβου και μίλησε για λάθη που πρέπει να αποφευχθούν αλλά και την καταλυτική παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο.

Ο έμπειρος επιθετικός του Άρη μίλησε στη συνέντευξη Τύπου υποστηρίζοντας αρχικά ότι… «σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει εύκολο ματς ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως η Ντίναμο. Θα είναι δύσκολες και οι συνθήκες αλλά έχουμε δείξει ότι είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μαζί με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζω ότι από τα πρώτα λεπτά θα φέρουμε το παιχνίδι πιο κοντά σε μας ούτως ώστε να διευκολύνουμε το έργο μας. Ξέρουμε που βρισκόμαστε, το επίπεδο της διοργάνωσης και του αντιπάλου αλλά θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας».

Εκεί αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σ’ αυτό το επίπεδο. «Η αλήθεια είναι ότι κάθε λάθος τιμωρείται είτε το κάνεις εσύ είτε ο αντίπαλος κι αυτό σημαίνει ότι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου από τα πρώτα λεπτά. Εκτιμώ ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει αρκετά στο κομμάτι της ψυχολογίας και είναι εξίσου απαραίτητο να λειτουργήσουμε σαν ένα».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ρωτήθηκε για τον παράγοντα «πίεση» κι αν αυτή έφυγε από τις πλάτες του Άρη μετά την πρόκριση επί της Αραράτ. «Προφανώς δεν θέλαμε να γράψει η ιστορία αποκλεισμό από την Αραράτ και όντως αυτός μας γέμισε με πίεση. Φτάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα, έχουμε δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου αλλά και το όνομα του Άρη. Είναι αγώνες πρόκληση για μας. Όντως έφυγε ένα κομμάτι από την πίεση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε να υπάρχει. Απλά το άγχος που έχουμε θα πρέπει να μας κάνει πιο δημιουργικούς».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα