Άρης: Η Ντίναμο ξεκίνησε με «τεσσάρες», προβάλει τον Γιαρμολένκο και θέλει τον Πιάτσα

Ο Γιαρμολένκο

bet365

Η προσεχής αντίπαλος του Άρη, Ντίναμο Κιέβου, ξεκίνησε εμφατικά τις υποχρεώσεις της στο ουκρανικό Πρωτάθλημα καθώς πέτυχε οκτώ γκολ σε δύο αγώνες και χθες (6/8) περίπου 1.000 φίλοι της έσπευσαν να συναντήσουν από κοντά τον Αντρίι Γιαρμολένκο.

Η επιστροφή του 34χρονου Ουκρανού επιθετικού στη Ντίναμο Κιέβου αναμφίβολα αποτέλεσε τη σπουδαιότερη μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Μιρτσέα Λουτσέσκου καθώς πέραν του λαμπερού background του και της καριέρας που πραγματοποίησε σε Γερμανία και Premier League, συνυπολογίζεται και η παρουσία του στα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Αντρίι Γιαρμολένκο ήδη μετρά δύο γκολ από τα οκτώ που σημείωσε η Ντίναμο στα δύο πρώτα παιχνίδια του ουκρανικού Πρωταθλήματος και χθες (6/8) «ανάγκασε» περίπου 1000 φίλους της ομάδας να συγκεντρωθούν στην αίθουσα Τύπου του σταδίου (σ. σ. «Βλάντιμιρ Λομπανόβσκι) του Κιέβου σε μια προγραμματισμένη συνάντηση μαζί τους. Ο Γιαρμολένκο υπέγραψε αυτόγραφα και παράλληλα φωτογραφήθηκε με αρκετούς φίλους της ομάδας εκφράζοντας επίσης την αισιοδοξία του για την πορεία της χρονιάς που ξεκίνησε.

Ο Γιαρμολένκο

Στις τελευταίες ώρες, τα ουκρανικά media ασχολούνται τόσο με τους δύο αγώνες που ακολουθούν απέναντι στον Άρη όσο και με τις επόμενες κινήσεις της Ντίναμο. Για παράδειγμα, αναφέρουν ότι εντός του μεταγραφικού πλάνο της ουκρανικής ομάδας είναι ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, Μάρκο Πιάτσα, ο οποίος μάλιστα είχε απασχολήσει τον Άρη στις αρχές του καλοκαιριού αλλά στις τελικές συζητήσεις μαζί του δεν βρέθηκε σημείο επαφής στο οικονομικό. Οι Ουκρανοί αναφέρουν επίσης ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου προσανατολίζεται στην προοπτική παραχώρησης υπό τη μορφή δανεισμού παικτών οι οποίοι δεν έχουν βασικό ρόλο στο πλάνο του. Μέσα σε αυτούς είναι και ο 20χρονος Σενεγαλέζος winger Σάμπα Ντιαλό.

*Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα social media της Ντίναμο Κιέβου.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα