Τεσσάρα η Ελφσμποργκ, προβάδισμα η Μποέμιανς

Τεσσάρα η Ελφσμποργκ, προβάδισμα η Μποέμιανς

bet365

H Ελφσμποργκ διέλυσε με 4-0 τη Μιλσάμι εντός έδρας και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση. Σημαντικό προβάδισμα για τη Μποέμιανς.

Η Ελφσμποργκ με τα... δυο πόδια στον επόμενο γύρο, εκεί όπου θα βρει ΑΕΚ ή Βελέζ. Οι Σουηδοί ήταν εντυπωσιακοί, διέλυσαν με 4-0 τη Μιλσάμι και ουσιαστικά πήραν το εισιτήριο πρόκρισης. Η ομάδα του Τέλιν μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στα 90 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ με τον Βάισανεν. Είχε τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στους Μολδαβούς και στο 24' σκόραρε με τον Οκελς. Το πάρτι συνεχίστηκε, μιας και στο 43' ο Φρικ σημείωσε το 3-0. Οι Σουηδοί έριξαν ρυθμό, η Μιλσάμι έβγαλε πολλά νεύρα στο ματς και στο 75' είχε μείνει με... οκτώ (!) παίκτες, μιας και αποβλήθηκαν οι Μπολοχάν, Ντιζινάρι και Αμουγκί. Η Ελφσμποργκ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και στο 82' ο Χολστ διαμόρφωσε το 4-0.


Φαβορί για... ΠΑΟΚ η Μποέμιανς!

Η Μποέμιανς έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στο Λουξεμβούργο, καθώς επικράτησε 1-0 της Ντουντελάνζ. Ετσι, σε μια εβδομάδα θα παρουσιαστεί στο Δουβλίνο με την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Θυμίζουμε, πως ο νικητής του ζευγαριού θα βρεί απέναντί του τον ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η Μποέμιανς (4-4-2) μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και μόλις στο 11΄ άνοιξε το σκορ με ιδανικό τελείωμα του Τίρνι. Η Ντουντελάνζ (4-3-1-2) προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε τον έλεγχο, αλλά δεν είχε τον τρόπο να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα των Ιρλανδών. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, η ομάδα του Λουξεμβούργου πίεζε, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Η Μποέμιανς δεν είχε λόγο να ρισκάρει και κράτησε εύκολα το μηδέν.

Αποτελέσματα

Αστάνα - Αρης 2-0

Αραράτ - Σλασκ 2-4

Πανεβέζις - Βοϊβοντίνα 0-1

Κουόπιο - Βόρσκλα 2-2

Ρίγας - Πούσκας 3-0

Καραμπάκ - Ασχντοντ 0-0

Μόλντε - Σερβέτ 3-0

Αούστρια Βιέννης - Μπρεϊντάμπλικ 1-1

Σότσι - Κέσλε 3-0

Ολίμπια - Μπικιρκάρα 1-0

Ντουντελάνζ - Μποέμιανς 0-1

Ντιναμό Τιφλίδας - Μακάμπι Χάιφα 1-2

Ελφσμποργκ - Μιλσάμι 4-0

Χάμαρμπι - Μάριμπορ 3-1

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα