Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά με κυνηγούν»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά με κυνηγούν»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά με κυνηγούν»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε για το γεγονός πως θα γίνει ο πρώτος παίκτης με 200 εμφανίσεις σε εθνική ομάδα και ξεκαθάρισε πως τα ρεκόρ τον... κυνηγούν.

O Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει αντίστροφα για ακόμα ένα ορόσημο. Στο ματς της Πορτογαλίας με την Ισλανδία θα γίνει ο ο πρώτος παίκτης με 200 εμφανίσεις με εθνική ομάδα. Ο CR7 στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης ρωτήθηκε για το νέο του ρεκόρ και τόνισε πως αυτά τον... κυνηγούν, ενώ επισήμανε ως ο στόχος του είναι να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμα με το εθνόσημο.

Oι δηλώσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ:

Για το πόσα άλλαξαν από το ντεμπούτο του μέχρι σήμερα: «Προφανώς αλλάζουμε, αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο. Οι πρώτες μας στιγμές είναι πάντα αθωότητας, ψευδαίσθησης, ανακάλυψης. Στην περίπτωσή μου έτσι ήταν στην αρχή, αλλά τώρα υπάρχουν πιο σημαντικοί παράγοντες. Προσπαθούμε να γίνουμε παράδειγμα. Δεν μπορώ να είμαι ο ίδιος που ήμουν όταν ήμουν 20. Θέλω να συνεχίσω γιατί νιώθω ότι έχω πολλά να δώσω. Το μέλλον μόνο ο Θεός το ξέρει. Θέλω να συνεχίσω».

Για τις 200 συμμετοχές που θα φτάσει με την Πορτογαλία: «Είναι δύσκολο να αναφέρω μόνο ένα παιχνίδι, νομίζω ότι υπήρξαν τόσες όμορφες στιγμές που έζησα. Δεν μπορώ να αναφέρω μία. Είναι πάντα το πιο εύκολο, όταν κερδίζεις, τους τελικούς, το Euro, το Nations League. Αλλά υπάρχουν πολλές καλές στιγμές, πολλές νίκες, γι' αυτό προτιμώ να πω ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο παιχνίδι. Είμαι ο πρώτος που φτάνω τους 200 αγώνες, είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό, είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.

Σημαίνει πολλά. Από την πρώτη μέρα που ήμουν διεθνής, ήταν πάντα όνειρο να παίξω για την εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω, να κάνω ευτυχισμένη την οικογένειά μου, τους φίλους και τους Πορτογάλους. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, αλλά δεν θα τελειώσει σύντομα, ελπίζω. Είθε κερδίσει η Πορτογαλία αύριο, με ή χωρίς τους στόχους μου. Είτε η Πορτογαλία ακολουθήσει την πορεία της προς το Euro».

Για το επόμενο ρεκόρ του: «Τι μένει να νικήσω; (γέλια) Δεν έχω ιδέα. Ξέρω ότι υπάρχουν ρεκόρ που κρατάω. Έχω πολλά άλλα, αλλά όπως λέω, το λέω ειλικρινά, δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά με κυνηγούν. Είμαι χαρούμενος, είναι επίσης το κίνητρό μου για να συνεχίσω στο υψηλότερο επίπεδο στην εθνική ομάδα. Ήταν κάτι που δεν σκέφτηκα ποτέ να πετύχω. Και συνεχίζω να σπάω ρεκόρ. Ευτυχισμένος και έχω τη φιλοδοξία να γράψω ιστορία στην Πορτογαλία».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα