Κ21 Λευκορωσία - Ελλάδα 1-0: Ήττα «μαχαιριά» για τις Ελπίδες, χάθηκε έδαφος για την πρόκριση στο Euro 2025

Κ21 Λευκορωσία - Ελλάδα 1-0: Ήττα «μαχαιριά» για τις Ελπίδες, χάθηκε έδαφος για την πρόκριση στο Euro 2025

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ

bet365

Ήττα πισωγύρισμα για την Εθνική Ελπίδων, με τη Λευκορωσία να επικρατεί με 1-0 και την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να μένει αρκετά πίσω στη μάχη για την πρόκριση στο Euro 2025.

Ήττα που μπορεί να αποδειχθεί και καταδικαστική υπέστη η Εθνική Ελπίδων στη Λευκορωσία. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν τα κατάφερε απέναντι στους Λευκορώσους και ηττήθηκε με 1-0, χάνοντας έτσι σημαντική ευκαιρία να παραμείνει γερά στο κόλπο για την πρόκριση στο Euro 2025. Το γκολ της νίκης για τους Λευκορώσους το πέτυχε ο Μαρτίνοφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 57ο λεπτό.

Παρότι η Ελλάδα προσπάθησε ακόμα και μετά το γκολ των Λευκορώσων, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν ανοιχτούς χώρους, με τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου να μη βρίσκουν το γκολ της ελπίδας. Μια ήττα που ενδέχεται να στοιχίσει στην Ελλάδα καθώς οι Ελπίδες παρέμειναν στο -2 από την 2η Κροατία, η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα από ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στον προκριματικό όμιλο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Από την άλλη, η Πορτογαλία που είναι πρώτη στον όμιλο βρίσκεται στο +4 από τη «γαλανόλευκη», έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η Πορτογαλία και η Κροατία θα παίξουν μεταξύ τους στις 26/03, με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει την Ανδόρρα.

Οι ενδεκάδες:

Λευκορωσία (πρ. Γιασίνσκι): Σκάπετς, Μπαράνοκ, Ναζαρένκα, Κασαράμπ, Σβιντίνσκι, Αγκέεβ, Ντουσέφσκι (64' Γκουζ), Μπουράκ (74'Κρασνόβ), Πιατσούρα (78' Κατλιάρου), Σβεντσίκοβ (78' Ζουραούλιου), Μαρτίνοβ (78' Χρούντζκο)

Ελλάδα (πρ. Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Παναγιώτου, Κωνσταντόπουλος, Κρυπαράκος, Κίτσος, Κουρφαλίδης (59' Μεταξάς), Σουρλής (81' Νιάρχος), Δαρέλας (59' Αποστολάκης), Ζουγλής (59' Σοφιανός), Παναγίδης, Τζίμας (59' Κοσίδης).

Βαθμολογία:

1. Πορτογαλία 15 β.

2. Κροατία 13 β.

3. Ελλάδα 11 β.

4. Νησιά Φερόε 7 β.

5. Λευκορωσία 6 β.

6. Ανδόρρα 3 β.

Επόμενη αγωνιστική, 26/03:

Ελλάδα - Ανδόρρα

Πορτογαλία - Κροατία

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα