Σιμάνσκι: «Κόπηκε» από το νοκ άουτ παιχνίδι της Πολωνίας με την Εσθονία

Newsroom
simanski_eurokinisi

bet365

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι βρέθηκε μεταξύ των τεσσάρων παικτών που έμειναν εκτός της αποστολής της εθνικής Πολωνίας για τον αποψινό «τελικό» με την Εσθονία.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ μπορεί να βρέθηκε κανονικά στις κλήσεις της εθνικής Πολωνίας για τον τελικό που έχει να δώσει με την Εσθονία για την διεκδίκηση της συμμετοχής της στα τελικά του Euro 2024, ωστόσο δεν θα δώσει το παρών στο αποψινό παιχνίδι.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος ήταν ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες που αποκλείστηκαν για να βγει η τελική αποστολή για τον αγώνα μαζί με τους Μπάρτοζ Μπερεζίνσκι, Ντόμινικ Μάρτζουκ και Σεμπάστιαν Βαλουκίεβιτς.

Φυσικά, αν η Πολωνία επικρατήσει των Εσθονών στο αποψινό παιχνίδι, εκείνος θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το επόμενο ματς, το οποίο και θα κρίνει την συμμετοχή ή όχι της χώρας της κεντρικής Ευρώπης στα τελικά της διοργάνωσης.

Ο Σιμάνσκι έχει πραγματοποιήσει φέτος 29 συμμετοχές με την φανέλα της «Ένωσης» σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 2.052 αγωνιστικά λεπτά. Με την εθνική του ομάδα έχει αγωνιστεί 17 φορές σημειώνοντας δύο τέρματα.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα