Οι δοκιμές του Πογιέτ: Αμυνα με Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Γιαννούλη και Σάλιακα (vids)

Ο Σάλιακας

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας έκανε ένα σωρό δοκιμές και σε μορφή ασκήσεων αλλά και μέσω διτέρματος στην προπόνηση της Δευτέρας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική μας ομάδα, που ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία στις 17 Νοεμβρίου (Ριζούπολη, 19:00) και τον τελευταίο των European Qualifiers με την ομάδα της Γαλλίας στις 21 Νοεμβρίου (OPAP Arena, 21:45).

Στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκουστάβο Πογιέτ για τις δύο αναμετρήσεις: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Ιωαννίδης και Παυλίδης.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να ενσωματωθεί αύριο Τρίτη στην αποστολή της Εθνικής, από την οποία αποδεσμεύτηκε λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Παπανικολάου. Στην προπόνηση της Δευτέρας υπήρξαν και παίκτες που σε πρώτη φάση έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα από την υπόλοιπη ομάδα όπως οι Τσιμίκας, Παυλίδης, Μασούρας.

Η προπόνηση της Τρίτης της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 17:30 (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ). Σε επίπεδο δοκιμών ο Πογιέτ τέσταρε αρκετούς.

Σε μία πρώτη άσκηση που κράτησε για αρκετή ώρα ο Πογιέτ είχε βασικούς τους Γιαννούλη, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Σάλιακα στην άμυνα και τους Κουρμπέλη, Μάνταλο, Μπακασέτα στη μεσαία γραμμή. Βέβαια έκανε και άλλες δοκιμές ενώ στο δίτερμα στην αμυντική τετράδα του άλλαξε τον Μαυροπάνο με τον Κουλιεράκη, βάζοντας τον παίκτη του ΠΑΟΚ δίπλα στον Χατζηδιάκο αλλά διατηρώντας δεξιά τον Σάλιακα.

Μέχρι το φιλικό ματς της Παρασκευής (17/11) με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη, βέβαια, υπάρχει μπόλικος χρόνος για επιπλέον δοκιμές...

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα