Εθνική Ελλάδος: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ολλανδία

Newsroom
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ολλανδία

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον αγώνα της εθνικής Ελλάδος με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 στις 16 Οκτωβρίου, με τις τιμές να είναι αρκετά προσιτές.

Στην διάθεση του κοινού τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ολλανδία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, που θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου στην «OPAP Arena», όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Ολλανδία για την 8η αγωνιστική των European Qualifiers, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena.

Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 15€, 25€, 35€ και 50€. Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα