Μασούρας: «Στην Ολλανδία για την πρόκριση»

Μασούρας: «Στην Ολλανδία για την πρόκριση»

Newsroom
masouras

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας έδωσε το «σύνθημα» ενόψει του επόμενου αγώνα της Εθνικής μας, τον Σεπτέμβριο με τους «οράνιε».

Για το κλίμα που υπάρχει στην Εθνική ομάδα, αλλά και τη «μάχη» της πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2024 μίλησε ο Γιώργος Μασούρας στον ΣΠΟΡ FM. Οπου αρχικά αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Τζορτζ Μπάλτοκ στη δεξιά πλευρά. «Εχουμε φιλικές σχέσεις και εκτός γηπέδων, κάτι που σίγουρα βοηθάει γιατί έχουμε συνεχώς μία επικοινωνία. Αυτό μας χαλαρώνει και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα, μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο ο ένας τον άλλον. Του είπα να μη φοβάται τον Εμπαπέ και ότι θα είμαι δίπλα του, "πάρε την έξω πλευρά εσύ και εγώ θα είμαι μέσα"», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για την επόμενη ημέρα του ομίλου. «Θα είμαστε πολύ καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και με τους Γάλλους και με τους Ολλανδούς, μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μαζί τους. Είναι μία ξεχωριστή εμπειρία αυτά τα ματς».

Για το αν «ευθύνεται» ο Ντίνος Μαυροπάνος για την ήττα (1-0) στο Παρίσι υπογράμμισε ότι «δεν δώσαμε βάση σε αυτό που έγινε γιατί δεν θεωρούμε ότι ήταν προσωπικό λάθος. Σε ένα ματς υπάρχει μια αλληλουχία που μπορεί να οδηγήσει έναν ποδοσφαιριστή σε λάθος. Κι άλλοι είχαν κακές στιγμές, κι εγώ έκανα πολλά λάθη απλά έτυχε να μη συμβεί το μοιραίο. Ο Ντίνος ήταν άτυχος και συνέβη αυτό».

Οσο για τις ελπίδες πρόκρισης ανέφερε πως «όταν ακούς μία τέτοια κλήρωση, το μόνο που σκέφτεσαι είναι να κάνεις αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Μας βοήθησε το ότι βγήκαμε πρώτοι στο Nations League, πήραμε αυτοπεποίθηση γιατί υποτιμούσαμε τις δυνάμεις μας, πλέον βλέπουμε ότι αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε καλά, πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με την Ολλανδία».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα