Χατζηδιάκος: «Θέλουμε να πάμε σε ένα μεγάλο τουρνουά, ο Μαυροπάνος είναι 'θηρίο'»

Χατζηδιάκος: «Θέλουμε να πάμε σε ένα μεγάλο τουρνουά, ο Μαυροπάνος είναι 'θηρίο'»

Newsroom
xatzidiakos

bet365

Ο Παντελής Χατζηδιάκος έδωσε το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα της Εθνικής μας ομάδας και στάθηκε στο πλευρό του Ντίνου Μαυροπάνου.

Την ήττα (1-0) στη Γαλλία γνώρισε χθες (19/6) η Εθνική μας ομάδα και ο Παντελής Χατζηδιάκος έδειξε «σκασμένος» για τον τρόπο που έχασε η «γαλανόλευκη». Παράλληλα στάθηκε στο πλευρό του Ντίνου Μαυροπάνου, που έκανε το πέναλτι, μπήκε μέσα στην πρώτη εκτέλεση του Μπαπέ κάτι που οδήγησε σε επανάληψη και μετά αποβλήθηκε. ««Ηταν ένα μεγάλο ματς απέναντι σε πάρα πολύ καλούς παίκτες. Ηταν πολύ ωραίο βράδυ σε όμορφη ατμόσφαιρα. Είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό που δείξαμε αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε παραπάνω. Να παίξουμε καλύτερα, και να πάρουμε αποτέλεσμα. Αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Κοντρολάραμε καλά τους αντιπάλους. Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε ματς. Θέλουμε πολύ να παίξουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά», είπε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM. Και συνέχισε. «Λέγαμε μεταξύ μας να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο αλλά να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Υπήρχε έξτρα κίνητρο να δείξουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το επίπεδο».

Μετά υπογράμμισε ότι «στον Μαυροπάνο είπα ότι είναι μέρος της δουλειάς μας μια κακή βραδιά. Μπορείς σε κλάσματα δευτερολέπτου να πάρεις μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει το ματς. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεται. Είμαστε δεμένοι ως ομάδα. Είναι πάντα συγκεντρωμένος. Είναι 'θηρίο', υπάρχουν καλές μέρες αλλά και κακές στο ποδόσφαιρο. Επρεπε να τον βοηθήσουμε ψυχολογικά».

Οσο για τον ίδιο ανέφερε ότι «ήρθε για εμένα η στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα. Δεν ξέρω που θα είναι, αλλά θέλω πολύ να το κάνω. Θα είναι στο εξωτερικό, δεν θα επιστρέψω στην Ελλάδα, δεν θα ήταν το πιο σωστό βήμα για την καριέρα μου ειδικά μετά από τέτοια σεζόν».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα