Μαυροπάνος: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Μπαπέ και τον Ζιρού»

Μαυροπάνος: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Μπαπέ και τον Ζιρού»

Newsroom
mavropanos

bet365

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος σχολίασε πως η Ελλάδα μπορεί να βρει το «αντίδοτο» για τους Μπαμπέ, Ζιρού, ενόψει της αναμέτρησής της με τους Γάλλους που ακολουθεί.

Η Εθνική μας ομάδα πέτυχε το στόχο της, κέρδισε χθες (16/6) 2-1 την Ιρλανδία και θα πάει τη Δευτέρα (19/6) στο Παρίσι για να παίξει με τη Γαλλία έχοντας το απόλυτο (2χ2) του ομίλου στις αποσκευές της. Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος μίλησε μετά το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας τόσο για την αναμέτρηση που μας πέρασε όσο και για αυτή με τους «τρικολόρ» που ακολουθεί. «Με τον Παντελή (σ.σ. Χατζηδιάκο), έχουμε δεθεί πολύ καλά. Μας βοηθούν και οι υπόλοιποι παίκτες, αμυντικά τα πήγαμε πολύ καλά. Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι, δεν νομίζω ότι είχαμε κάτι επικίνδυνο από την Ιρλανδία. Μας πόνεσε το γκολ γιατί ήρθε από στημένη φάση», σχολίασε αρχικά για την ανασταλτική λειτουργία της «γαλανόλευκης».

Και συνέχισε.«Σίγουρα αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί θέλαμε να πάμε στη Γαλλία με αυτοπεποίθηση και να έχουμε ένα αβαντάζ έξι πόντων. Είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση, μας έδωσε δύναμη ο κόσμος για τη νίκη».

Κλείνοντας στάθηκε στο ότι οι διεθνείς μας μπορούν να βρουν το «αντίδοτο» για τους Μπαπέ, Ζιρού που στελεχώνουν το επιθετικό «δίδυμο» των Γάλλων. «Είναι ομαδική η δουλειά, αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να κόψουμε τον Μπαπέ. Αμα είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλέψουμε στο γήπεδο αμυντικά όπως πρέπει να δουλέψουμε πιστεύω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τον Μπαπέ και τον Ζιρού».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα