Πέλκας: Προπονείται στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ ενόψει εθνικής

Ο Δημήτρης Πέλκας προπονείται στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ

bet365

Η σεζόν για τον Δημήτρη Πέλκα μπορεί να έχει ολοκληρωθεί σε συλλογικό επίπεδο , ωστόσο οι ατομικές προπονήσεις συνεχίζονται ενόψει των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Euro 2024.

O Δημήτρης Πέλκας αναμένεται να βρεθεί στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας για τους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2024 κόντρα σε Ιρλανδία (16/6) και Γαλλία (19/6), έτσι είναι απαραίτητες οι ατομικές προπονήσεις προκειμένου να διατηρηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς μέχρι την έναρξη των προπονήσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στις 29 Μαΐου.

Ο 29χρονος διεθνής μέσος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων σ’ ένα γνωστό για εκείνον περιβάλλον, καθώς χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα του «Δικεφάλου».

Ο Πέλκας χρειάστηκε για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο διάστημα της αποθεραπείας του από έναν τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Η παρουσία του Έλληνα μεσοεπιθετικού σε «ασπρόμαυρο» περιβάλλον επιβεβαιώνει τις άριστες σχέσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πέλκα, αλλά δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνδέεται με τις συζητήσεις που ενδεχομένως έχουν γίνει αναφορικά με πιθανή επιστροφή του στην Τούμπα.

«Ο Δημήτρης ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, και όποτε ζήτησε μια εξυπηρέτηση, είτε σε καιρό αποθεραπείας είτε τώρα, βρέθηκε ο τρόπος να εξυπηρετηθεί», λένε άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του 29χρονου διεθνή μέσου, θέλοντας να βάλουν ένα «στοπ» στην όποια διάθεση περί κουβέντας αναφορικά με πιθανή μεταγραφή του.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα