Ίντερ και Ατλέτικο στο «κόλπο» για τον Ματέο Ρετέγκι

Στα ραντάρ των Ίντερ και Ατλέτικο βρίσκεται ο 23χρονος Ιταλός φορ, Ματέο Ρετέγκι, που φρόντισε πρόσφατα να κάνει το πρώτο «μπαμ» στην Ευρώπη με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αγγλία.

Ήδη οι πρώτες σειρήνες αρχίζουν να κάνουν θόρυβο για τον Ματέο Ρετέγκι. Ο 23χρονος Ιταλός φορ, που συστήθηκε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέσα από το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αγγλία για τα προκριματικά του Euro, έχει κάνει γκελ σε μεγάλους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου, μεταξύ των οποίων οι Ατλέτικο και Ίντερ.

Έχοντας πετύχει παράλληλα έξι γκολ σε οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Αργεντινής όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Τιγκρε (δανεικός από τη Μπόκα Τζούνιορς), ο νεαρός επιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα των ευρωπαϊκών γιγάντων, με τη Serie A και τη La Liga να εμφανίζονται για την ώρα ως οι επικρατέστερες επιλογές.

Σημειώνεται πως η Τίγκρε σκοπεύει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, θέλοντας φυσικά να πάρει το μερίδιο που της αναλογεί από την μάλλον αναπόφευκτη μετακόμιση του 23χρονου στην Ευρώπη μέσα στο επόμενο διάστημα.