Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτοιμος να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών με εθνική ομάδα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτοιμος να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών με εθνική ομάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμα αιώνιο ρεκόρ με την εθνική Πορτογαλίας

bet365

Αντίστροφα μετρά ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να προσθέσει ένα ακόμα σπουδαίο ρεκόρ στην παρακαταθήκη του φτάνοντας τις 197 συμμετοχές με την Πορτογαλίας, επίδοση που δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά στην ιστορία οποιασδήποτε εθνικής ομάδας.

Η πιο πρόσφατη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας είχε πικρό φινάλε, αφού σημειώθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ, όντας πιθανότατα η τελευταία του στην μεγαλύτερη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η επόμενη, όμως, αναμένεται να τον επαναφέρει και πάλι στην επικαιρότητα και να του χαρίσει ένα σχεδόν ακατάρριπτο ρεκόρ, που θα μείνει ζωντανό για δεκαετίες.

Ο CR7 βρίσκεται και πάλι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τα ματς με Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 και η εμφάνισή του στο παιχνίδι της Πέμπτης (23/3, 21:45) θα τον μετατρέψει αυτόματα στον ρέκορντμαν συμμετοχών όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων!

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από το Μαρόκο στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνέπεσε με τη συμμετοχή Νο196 του Κριστιάνο, με την οποία ισοφάρισε το ρεκόρ του Μπαντέρ Αλ-Μουταουά ο οποίος αποσύρθηκε από την εθνική Κουβέιτ τον περασμένο Ιούνιο με 196 συμμετοχές στο ενεργητικό του.

Πλέον, ο 38χρονος σούπερ σταρ ετοιμάζεται να κατακτήσει και την εν λόγω κορυφή, κάνοντας το «νταμπλ» στα μυθικά ρεκόρ του διεθνούς επιπέδου, καθώς από τον Ιούνιο του 2021 είναι και ο ρέκορντμαν τερμάτων με εθνικές ομάδες (118 γκολ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα