Εθνική Ελλάδας: Η υποψηφιότητα της Παιανίας και οι άλλες επιλογές για το προπονητικό κέντρο της

Εθνική Ελλάδας: Η υποψηφιότητα της Παιανίας και οι άλλες επιλογές για το προπονητικό κέντρο της

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελλάδας: Η υποψηφιότητα της Παιανίας και οι άλλες επιλογές για το προπονητικό κέντρο της

bet365

Η διοίκηση της ΕΠΟ αναζητά λύσεις για τη... στέγαση της Εθνικής ομάδας για το 2023, έχοντας ήδη κάνει συζητήσεις και για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Το πρόβλημα με τις εγκαταστάσεις της Εθνικής μας ομάδας καλά κρατεί και ενώ σε λίγες ημέρες μας... τελειώνει το 2022. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να βρει έναν χώρο για τις προπονήσεις του αφήνοντας τον Άγιο Κοσμά (ο οποίος θα κλείσει και στη θέση του θα ξεκινήσει άλλο έργο ανάπλασης στο Ελληνικό) και ήδη γίνονται επαφές - συζητήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επί τάπητος έχουν τεθεί όλα τα ενδεχόμενα, όμως στο τέλος η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί μέσω του Δ.Σ. της ΕΠΟ διότι υπάρχει και το οικονομικό στη μέση. Πρέπει δηλαδή να ληφθεί και μία απόφαση ανάλογα με το οικονομικό βάρος της κάθε περίπτωσης. Από την ΕΠΟ έχουν τσεκάρει και προπονητικά κέντρα αλλά έχουν ψαχτεί και για χώρους, όπου θα μπορούσε να δημιουργηθεί προπονητήριο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μέσα στις υποψηφιότητες υπάρχει και το προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Αυτό που σύμφωνα με πηγές κοντά στην ΕΠΟ ισχύει σε αυτή τη φάση σε σχέση με την Παιανία είναι πως άνθρωποι της Ομοσπονδίας πήγαν στο συγκεκριμένο προπονητικό, τσέκαραν τις εγκαταστάσεις και έκαναν μία συζήτηση για την πιθανότητα να το χρησιμοποιήσουν στο προσεχές διάστημα για τις ανάγκες της Εθνικής ή και για μελλοντικές χρήσεις.

Συμφωνία πάντως για την Παιανία δεν προκύπτει να υπάρχει σε αυτή τη φάση. Εκτός απροόπτου πάντως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν ακόμα και τον Γενάρη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα