Φύσσας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

Φύσσας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

Newsroom
Φύσσας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσας, δήλωσε ότι τα προκριματικά του EURO 2024 αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εξέλιξη της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φύσσα: «Παρότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε εξαιρετικές ομάδες, υπάρχουν δύο ερμηνείες της κλήρωσης. Η πρώτη είναι το να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε όλες τις αναμετρήσεις, ώστε να διεκδικήσουμε μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου.

Η δεύτερη ανάγνωση και πιο μακροπρόθεσμη είναι ότι η ομάδα μας οφείλει να προοδεύσει και να εξελιχθεί μέσα από αυτές τις σπουδαίες αναμετρήσεις με τους μεγάλους αντιπάλους που κληρωθήκαμε. Εδώ και 3 χρόνια έχουν μπει οι βάσεις και τα θεμέλια του γαλανόλευκου οικοδομήματος, έτσι ώστε η ομάδα να αποκτήσει χαρακτήρα και να επιστρέψει στην κορυφή.

Με την έλευση του κυρίου Πογέτ έχουμε γίνει πιο ρεαλιστές και πιο κυνικοί ως ομάδα και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να παραμείνουμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και στην τακτική μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους προκριματικούς αγώνες.

Η ομάδα αυτή κουβαλάει ήδη στις πλάτες της την επιτυχία της πρωτιάς και της ανόδου στο Nations League και οφείλει να πορευτεί σε αυτόν τον δρόμο και στη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας στο γκρουπ αυτό και αν δεν τα καταφέρουμε θα προσπαθήσουμε μέσω του Nations League να βρεθούμε στην τελική φάση».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα