Ντιναμό Ζ. και Μαρσέιγ «πονοκεφαλιάζουν» ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για επεισόδια

Newsroom
Μαρσέιγ και Ντιναμο Ζάγκρεμπ

bet365

Η κλήρωση του Champions League όχι απλά δεν έκανε το χατήρι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με Ντιναμό και Μαρσέιγ, αλλά τους «πονοκεφαλιάζει» και για επεισόδια.

Μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό (αν περάσει την Ντνιπρο).

Κάτι που δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς Ντιναμο Ζάγκρεμπ (σ.σ. αν περάσει την Αστάνα) και Μαρσέιγ είναι πολύ δυνατές ομάδες, αλλά και τον σοβαρό κίνδυνο επεισοδίων που υπάρχει στα παιχνίδια αυτά.

Βλέπετε, οι οπαδοί της Ένωσης έχουν αδελφοποίηση εδώ και πολλά χρόνια με τους Γάλλους, ενώ πολύ καλές σχέσεις έχουν και αυτοί του «τριφυλλιού» με τους Κροάτες. Αυτό, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, προκαλεί μεγάλο «πονοκέφαλο» στους ανθρώπους των ελληνικών ομάδων, καθώς ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος επεισοδίων, τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Είναι σύνηθες όταν οπαδοί δύο συλλόγων έχουν στενές σχέσεις να ταξιδεύει ο ένας στην χώρα του άλλου για να τους ενισχύσει σε σημαντικά παιχνίδια, ενώ όταν το ματς γίνεται στην χώρα τους, τότε αναλαμβάνουν χρέη... οδηγού.

Τι σημαίνει αυτό; Για παράδειγμα στο Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός, μπορεί να βρεθούν οπαδοί της ΑΕΚ στην Γαλλία με ότι και αν σημαίνει αυτό, όπως το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» σε ενδεχόμενη συνάντηση της Ένωσης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Βέβαια, υπάρχουν και δύο προϋποθέσεις στο συγκεκριμένο θέμα... Ο Παναθηναϊκός να περάσει την Ντνιπρο και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Αστάνα.


 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα