Προκριματικά Champions League: Η ασταμάτητη Μπόντο Γκλιμτ συνέτριψε τη Λίνφιλντ με 8-0!

Newsroom
Προκριματικά Champions League: Η ασταμάτητη Μπόντο Γκλιμτ συνέτριψε τη Λίνφιλντ με 8-0!

bet365

H πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Μπόντο Γκλιμτ πέρασε με τον πλέον επιβλητικό τρόπο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς διέλυσε με 8-0 τη Λίνφιλντ. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από το 21' οι Βορειοϊρλανδοί.

Ακόμα... σκοράρει η Μπόντο Γκλιμτ! Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0 από τη Λίνφιλντ στη Βόρεια Ιρλανδία έκανε... πάρτι πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς επικράτησε με το «αδιανόητο» 8-0.

Η Μπόντο Γκλιμτ βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε μόλις στο 7' με τον Βέτλεσεν και οι ισορροπίες άλλαξαν στο 21' όταν ο Μίλαρ έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Μπόνιφας ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έκανε το 2-0. Οι Νορβηγοί δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και το... κοντέρ σταμάτησε στο 8-0! Αυτή ήταν η 11η διαδοχική ευρωπαϊκή νίκη των Νορβηγών στο «κάστρο» τους, «Aspmyra Stadion». Η Μπόντο Γκλιμτ θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τη νικήτρια του ζευγαριού Ζαλγκίρις - Μάλμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα