Προκριματικά Champions League: Η ασταμάτητη Μπόντο Γκλιμτ συνέτριψε τη Λίνφιλντ με 8-0!

Newsroom
Προκριματικά Champions League: Η ασταμάτητη Μπόντο Γκλιμτ συνέτριψε τη Λίνφιλντ με 8-0!

bet365

H πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Μπόντο Γκλιμτ πέρασε με τον πλέον επιβλητικό τρόπο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς διέλυσε με 8-0 τη Λίνφιλντ. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από το 21' οι Βορειοϊρλανδοί.

Ακόμα... σκοράρει η Μπόντο Γκλιμτ! Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0 από τη Λίνφιλντ στη Βόρεια Ιρλανδία έκανε... πάρτι πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς επικράτησε με το «αδιανόητο» 8-0.

Η Μπόντο Γκλιμτ βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε μόλις στο 7' με τον Βέτλεσεν και οι ισορροπίες άλλαξαν στο 21' όταν ο Μίλαρ έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Μπόνιφας ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έκανε το 2-0. Οι Νορβηγοί δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και το... κοντέρ σταμάτησε στο 8-0! Αυτή ήταν η 11η διαδοχική ευρωπαϊκή νίκη των Νορβηγών στο «κάστρο» τους, «Aspmyra Stadion». Η Μπόντο Γκλιμτ θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τη νικήτρια του ζευγαριού Ζαλγκίρις - Μάλμε.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα