Μασούρας: «Για αυτή την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο» (vid)

Μασούρας: «Για αυτή την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο» (vid)

Gazzetta team
Μασούρας: «Για αυτή την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες στο ματς με τη Νέφτσι, ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε αποδεικνύοντας πως μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μασούρας στο MEGA μετά το 1-0 του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι:

Για τη νίκη: «Το σημαντικό είναι να πάρεις τη νίκη στο τέλος. Ηταν πολλές οι δυσκολίες και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν αξεπέραστες. Για αυτή την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. Οταν είμαστε μία γροθιά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα όσες απουσίες και να έχουμε. Είναι κάποιες στιγμές που δεν σκέφτεσαι το προσωπικό σου όφελος».

Για το ότι έπαιξε μέχρι και φορ: «Μπορεί να παίξεις και σε θέση που δεν έχεις ξαναπαίξει. Πρέπει να ακολουθήσεις το πλάνο. Είχαν υπερφορτώσει οι αντίπαλοι τον άξονα και έπρεπε να καλύψουμε εκεί τις γραμμές».

Για τις δυσκολίες: «Όταν έχεις τόσες δυσκολίες και συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο που έχεις ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, είναι ενθαρρυντικό με τόσες αλλαγές και νέα παιδιά, το ότι ανταποκριθήκαμε σωστά τακτικά. Είχαμε κάποια προβλήματα, θα τα δούμε και θα είμαστε πιο καλοί στο δεύτερο παιχνίδι. Φυσιολογικά θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED