Βάρντι: Προχωρά η ταινία για τη ζωή του, με παραγωγή και καστ οσκαρικών προδιαγραφών

Gazzetta team
Βάρντι: Προχωρά η ταινία για τη ζωή του, με παραγωγή και καστ οσκαρικών προδιαγραφών

bet365

Η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή του Τζέιμι Βάρντι είχε «κολλήσει» τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον προχωρά ξανά και θα φέρει, μάλιστα, την υπογραφή δύο βραβευμένων με Όσκαρ παραγωγών. Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζακ Έφρον οι πιθανότεροι για να τον ενσαρκώσουν!

Μετά από καιρό που βρισκόταν στον «αέρα», η ταινία για τη ζωή του Τζέιμι Βάρντι σημειώνει πρόοδο και θα έχει άρωμα… Όσκαρ.

Ο εμβληματικός στράικερ της Λέστερ θα είναι κεντρικό πρόσωπο, με φόντο το παραμύθι των Αλεπούδων με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2016 και η «Mirror» αποκάλυψε τα ονόματα του σεναριογράφου, αλλά και των παραγωγών που θα αναλάβουν το φιλμ.

Ο Βρετανός Αντριάν Μπούτσαρτ θα επιμεληθεί το σενάριο και μάλιστα, ήρθε σε συμφωνία με τους παραγωγούς της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του 2010 «Ο Λόγος του Βασιλιά», Γκάρεθ-Έλις Άνγουιν και Σίμον Έγκαν!

Ανάμεσα στους πιθανούς ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τον Βάρντι, ο Μπούτσαρτ έχει δηλώσει ότι βρίσκονται οι Ζακ Έφρον, Ρόμπερτ Πάτινσον και ο άλλοτε τραγουδιστής των One Direction, Λούις Τόμλισνον.

Στο σενάριο θα συμμετέχουν οι υποψήφιοι για Όσκαρ, Πολ Τάμασι και Έρικ Τζόνσον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα