Σαουθάμπτον - Λέστερ 1-1: Άντεξαν με δέκα παίκτες οι «Αγιοι» (vid)

Gazzetta team
Σαουθάμπτον - Λέστερ 1-1: Άντεξαν με δέκα παίκτες οι «Αγιοι» (vid)

bet365

Η Σαουθάμπτον αν και έπαιξε με δέκα παίκτες σχεδόν σε όλο το ματς έβαλε... φρένο στη Λέστερ και απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1.

Τι και αν έμεινε με δέκα παίκτες από το 10ολεπτο, η Σαουθάμπτον δε λύγισε και απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Λέστερ. Στο +8 από την 5η Γουέστ Χαμ οι «Αλεπούδες», αλλά με ματς περισσότερο.

Η Σαουθάμπτον μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε, αλλά μόλις στο 10ο λεπτό τα σχέδια του Χάσενχουτλ ανατράπηκαν. Ο Βέστεργκααρντ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, προκαλώντας και τις έντονες αντιδράσεις των «Αγιων». Η Λέστερ πήρε τον έλεγχο, αλλά οι γηπεδούχοι τα πήγαν εξαιρετικά στο ανασταλτικό κομμάτι, περιόρισαν την αντίπαλό τους και είναι χαρακτηριστικό πως οι «Αλεπούδες» δεν μπόρεσαν στα υπόλοιπα 35 λεπτά του α' μέρους να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις.

Μπορεί η Σαουθάμπτον να αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, ωστόσο ήταν εξαιρετική στις αντεπιθέσεις της. Ετσι, στ 59' κέρδισε πέναλτι και ο Γουόρντ - Πράους στο 61' πέτυχε το 1-0. Η Λέστερ αντέδρασε, ανέβασε ρυθμό και στο 68' ήρθε η ισοφάριση χάρη στο γκολ του Εβανς. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση, είχαν καλές ευκαιρίες με Ιεανάτσο και Βάρντι, αλλά δε βρήκαν το γκολ της νίκης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα