Κλοπ: «Δύσκολα τετράδα η Λίβερπουλ, λογική η αμφισβήτησή μου»!

Gazzetta team
Μιλώντας στον Λόταρ Ματέους, ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι οι πιθανότητες να βγει στο Champions League δεν είναι με τη Λίβερπουλ, αλλά και ότι εκ του αποτελέσματος, θα κριθεί αρνητικά για τη δουλειά του.

ΟΚ, η υπόθεση τίτλος είναι τελειωμένη εδώ και καιρό. Στο +25 η Μάντσεστερ Σίτι δεν πιάνεται ούτε μαθηματικά αν το βάλει κάτω κάνεις. Απομένουν εννέα αγωνιστικές στην Premier League και για τη Λίβερπουλ (46 βαθμούς) υπάρχει μόνο ένας στόχος, να προλάβει να ξαναμπεί στην τετράδα. Από εκεί όμως απέχει πέντε βαθμούς και ουσιαστικά θα κυνηγήσει την 4η Τσέλσι, μιας και Λέστερ (56) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (57) πολύ δύσκολα θα χάσουν το εισιτήριο.

Μόνο που μαζί με τη Λίβερπουλ, είναι και οι Γουέστ Χαμ, Εβερτον, Τότεναμ, που έχουν το ίδιο όνειρο, καθιστώντας εξαιρετικά ζόρικο το έργο των Reds. Τόσο δύσκολο μάλιστα, ώστε ακόμα και ο ίδιος ο προπονητής τους να παραδέχεται πλέον δημόσια ότι η ομάδα του δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος της. Συνομιλώντας με τον Λόταρ Ματέους σε εκπομπή της “Bild”, ο Γιούργκεν Κλοπ έριξε εντελώς τη διάθεση των οπαδών της Λίβερπουλ, αναφερόμενος τόσο στις οικονομικές επιπτώσεις, όσο και αυτές στο όνομα και τη δουλειά του:

«Ο Μπέιλ ανεβάζει επίπεδο την Τότεναμ, Σίτι και Γιουνάιτεντ δεν πιάνονται και η Τσέλσι είναι σε άνοδο. Το να μπούμε στο επόμενο Champions League το βρίσκω από δύσκολο έως αδύνατο. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε, όπως και το ότι αν δεν μπούμε, θα υπάρξουν τεράστιες οικονομικές απώλειες. Σε αυτήν την περίπτωση, ακόμα κι εγώ θα βρεθώ στο στόχαστρο και θα αμφισβητηθώ. Και αυτό είναι φυσιολογικό. Θα το αποδεχτώ εάν συμβεί»!