Σαουθάμπτον - Μπράιτον 1-2: Επιστροφή στις νίκες με διπλό... παραμονής (vids)

Κώστας Τόπας
Σαουθάμπτον - Μπράιτον 1-2: Επιστροφή στις νίκες με διπλό... παραμονής (vids)

bet365

Την πρώτη της νίκη μετά από ένα μήνα πανηγύρισε η Μπράιτον καθώς, μετά από δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Σαουθάμπτον.

Η Μπράιτον μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16’. Ο Γκρος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντανκ ,αφού πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους τους αμυντικούς της Σαουθάμπτον, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ανταμς εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, με αποτέλεσμα ο Σάντσες να μην μπορεί να αντιδράσει και να δει την μπάλα να καταλήγει στην εστία του. Με αυτό το σκορ (1-1) οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν και στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπράιτον πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Γουέλμπεκ συνεργάστηκε άψογα με τον Τροσάρντ και εκείνος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ με το αριστερό εντός περιοχής, με αποτέλεσμα να νικήσει τον Φόρστερ για το 1-2.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ μεταξύ των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα η Μπράιτον να ανέβει στην 16η θέση με 29 βαθμούς και η Σαουθάμπτον να παραμείνει στην 14η, με 33 βαθμούς.

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Βέστεργκααρντ, Μπέρτραντ, Μιναμίνο (65’ Ρέντμοντ), Ντιαλό, Γουόρντ-Πράουζ, Αρμστρονγκ (87' Ν' Λουντούλου), Τέλα (68’ Τζενέπο), Ανταμς

Μπράιτον: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Γουάιτ, Ντανκ, Μπερν (46’ Ζεκίρι), Μπισουμά, Γκρος, Λαλάνα, Τροσάρντ (86' Μόντερ), Μοπέ, Γουέλμπεκ (77' Πρόπερ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα