Σόλσκιερ: «Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Νταβίντ Λουίζ»

Κώστας Τόπας
Θέση για τις αποβολές των Νταβίντ Λουίζ και Γιαν Μπέντναρεκ πήρε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τεχνικός αποκάλυψε πως είχε μια συνομιλία με τον Μάικ Ντιν πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με την Σαουθάμπτον. Θέμα της συζήτησης τους η κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί ο Νταβίντ Λουίζ στον αγώνα της Άρσεναλ με την Γουλβς.

Ο Σόλσκιερ ζήτησε να μάθει την άποψη του διαιτητή για τη συγκεκριμένη φάση και στις δηλώσεις εξέφρασε επίσης την αντίθεσή του για την αποβολή τόσο του Βραζιλιάνου όσο και του Μπέντναρεκ της Σαουθάμπτον.

«Είχα μία συζήτηση με τους διαιτητές πριν τον αγώνα. Τους ρώτησα τι πίστευαν για την αποβολή του Νταβίντ Λουίζ , διότι νομίζω πως δεν έπρεπε να αποβληθεί, όπως βέβαια ούτε κι ο Μπέντναρεκ . Ο κανόνας χρειάζεται να ελεγχθεί. Αλλά το γράμμα το νόμου λέει ότι όταν κάνεις φάουλ σε κάποιον και τον αποτρέψεις από το να σκοράρει χωρίς να πετύχεις την μπάλα, θα δεχτείς την κόκκινη κάρτα. Υπήρξε επαφή, αλλά νομίζω πως δεν έπρεπε να υπάρξει αποβολή. Νομίζω πως όλοι στο ποδόσφαιρο συμφωνούν πάνω σε αυτό»