Μπιέλσα - Λιντς: Ανανεώνει και γίνεται ο 6ος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της Premier League (pic)

Gazzetta team
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα πρόκειται σύντομα να υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Λιντς, το οποίο θα τον καταστήσει αυτόματα τον 6ο πιο ακριβοπληρωμένο coach στην Premier League.

Μετά από ένα διάστημα αβεβαιότητας για τις προθέσεις του και το μέλλον του στη Λιντς, ο Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται μια... ανάσα από την παραμονή του στον σύλλογο με νέο συμβόλαιο, για να τον καθοδηγήσει στην επιστροφή του στην Premier League μετά από 16 χρόνια.

Ο Αργεντίνος «καθηγητής» τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση και πρόκειται να υπογράψει πλουσιοπάροχη συμφωνία, που θα του αποφέρει περίπου 9 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Μάλιστα, το ποσό αυτό θα τον χρίσει τον 6ο πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στο Νησί, πάνω από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και τον Μίκελ Αρτέτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η «Sun», οι πέντε πιο υψηλά αμειβόμενοι προπονητές της PL είναι κατά σειρά οι Πεπ Γκουαρδιόλα (22,2 εκατ. ευρώ), Γιούργκεν Κλοπ (16,6 εκατ. ευρώ), Ζοσέ Μουρίνιο (16,6 εκατ. ευρώ), Κάρλο Αντσελότι (12,7 εκατ. ευρώ) και Μπρένταν Ρότζερς (11,1 εκατ. ευρώ).