Οι νέες φανέλες της Σαουθάμπτον θυμίζουν Περού και Ρίβερ Πλέιτ! (pic)

Gazzetta team
Οι νέες φανέλες της Σαουθάμπτον θυμίζουν Περού και Ρίβερ Πλέιτ! (pic)

bet365

Η μεγάλη διαγώνια ρίγα δεσπόζει στις νέες εντυπωσιακές φανέλες που αποκάλυψε η Σαουθάμπτον ενόψει της νέας σεζόν, παραπέμποντας σε εμφανίσεις Ρίβερ Πλέιτ ή εθνικής Περού.

Τα σχέδια των νέων εμφανίσεων της Σαουθάμπτον από την Under Armour για την επόμενη αγωνιστική περίοδο κυκλοφόρησαν επίσημα και οι πρώτες αντιδράσεις την καθιστούν φαβορί για την πιο εντυπωσιακή καινούρια φανέλα εκ των 20 ομάδων της Premier League.

Η εταιρεία ένδυσης άλλαξε το μοτίβο των κάθετων ριγών και αντ' αυτού η καινούρια φανέλα διαθέτει μια μεγάλη διαγώνια ρίγα, η οποία έχει ενθουσιάσει όχι μόνο τους οπαδούς των Αγίων, αλλά και τους απανταχού ουδέτερους στο twitter.

Οι περισσότεροι στάθηκαν στην ομοιότητα που φέρουν οι δύο φανέλες, με την εντός έδρας να ταυτίζεται με εκείνη της εθνικής Περού και την εξίσου εκλεπτυσμένη τρίτη εμφάνιση να παραπέμπει στο στυλ της Ρίβερ Πλέιτ.

Ωστόσο, το σχέδιο είναι επετειακό και πρωτότυπο της Σαουθάμπτον και θα συμβολίσει τα 135α γενέθλια του συλλόγου και την παρθενική εμφάνισή του τη σεζόν 1885/86!

Δείτε τις φανέλες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα