Μπέρνλι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Έσωσαν τον δίκαιο βαθμό οι «λεπίδες» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπέρνλι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Έσωσαν τον δίκαιο βαθμό οι «λεπίδες» (vid)

bet365

Η Μπέρνλι έφτασε μια ανάσα από την... κλοπή ενός ολόκληρου ματς, όμως, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε τον βαθμό με το τελικό 1-1 που απένειμε μερική δικαιοσύνη στο «Turf Moor».

Η Μπέρνλι μπορεί να χρειάστηκε να διαχειριστεί καταστάσεις πίεσης και έντονης ανησυχίας που προκαλούσαν οι στιγμές που προσπαθούσε να δημιουργήσει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως, είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και στην μια εξ αυτών σκόραρε! Οι «λεπίδες» ήταν επιβλητικές και έπαιζαν στο μισό γήπεδο των αντιπάλων τους, δεν κατάλαβαν ποτέ γιατί δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Πίετερς μέσα στην περιοχή στο 13ο λεπτό, ενώ λίγο νωρίτερα ο Βίντρα δεν είχε προλάβει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα σε γύρισμα που έγινε κοντά στην τελική γραμμή της εστίας του Χέντερσον. Ο Γουάιλντερ έβλεπε την ομάδα του να πιέζει και να ψάχνει το γκολ και τελικά ήταν εκείνη που το δέχθηκε! Στο 42' από εκτέλεση φάουλ του ΜακΝιλ, ο Ταρκόφσκι έγινε αποδέκτης της σέντρας για να γράψει το 1-0!

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τη Σέφιλντ, όμως, να μην έχει καθαρές ευκαιρίες για γκολ και να μην προβληματίζει τόσο πολύ τον Πόουπ στην εστία των clarets παρά το γεγονός πως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έπρεπε να είναι σε εγρήγορση. Το σύνολο του Ντάις ήταν πειθαρχημένο στον αγωνιστικό χώρο με τα μετόπισθεν να κρατούν γερά το προβάδισμα από το 42ο λεπτό με το γκολ του Ταρκόφσκι, μέχρι το 80ο λεπτό που ο Έγκαν ισοφάρισε για τις «λεπίδες» στο τελικό 1-1 από ασίστ του Σαρπ έπειτα από κοντινή εκτέλεση κόρνερ. Από το τίποτα, κρίνεται θετικός ο βαθμός για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, παραμένει με μόλις μια ήττα σε 34 ματς στα οποία προηγήθηκε η Μπέρνλι!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέρνλι: Πόουπ, Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Ταρκόφσκι, Τέιλορ, ΜακΝιλ, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Πίετερς (90' + 5' Γκούντμουντσον), Ροντρίγκες, Βίντρα (69' Γουντ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Μπάσαμ (75' Ρόντουελ), Έγκαν, Ρόμπινσον (55' Ο' Κόνελ), Μπάλντοκ, Μπεργκ, Νόργουντ (54' Σαρπ), Όσμπορν, Στίβενς, ΜακΜπέρνι (71' Μουσέτ), ΜακΓκόλντρικ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα