Αντάμα Τραορέ: MVP, κορυφαίος ντριμπλέρ και στο top-3 των ασίστ! (pics & vid)

Αντάμα Τραορέ: MVP, κορυφαίος ντριμπλέρ και στο top-3 των ασίστ! (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αντάμα Τραορέ: MVP, κορυφαίος ντριμπλέρ και στο top-3 των ασίστ! (pics & vid)

bet365

Ο Αντάμα Τραορέ πέρασε στο παιχνίδι της Γουλβς με την Γουέστ Χαμ στα τελευταία 25 λεπτά και άλλαξε όλο το ματς. «Σέρβιρε» το πρώτο γκολ, συμμετείχε στο δεύτερο, συνέχισε τα δικά του από δεξιά, δεν «ξεφούσκωσε» καθόλου και αναδείχθηκε MVP!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* & ειδικά στοιχήματα | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο τον κράτησε στον πάγκο μέχρι ν' αρχίσουν να στενεύουν τα περιθώρια για την ομάδα του που δεν μπορούσε να βρει από νωρίς το γκολ που θα μπορούσε να προσφέρει ηρεμία.

Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, ο Ισπανός εξτρέμ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο κι άλλαξε ολόκληρη την εξέλιξη του αγώνα με τα «σφυριά». Έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Ραούλ Χιμένες για το 1-0 και είχε συμμετοχή στην δημιουργία του δεύτερου, εκπληκτικού γκολ από τον Νέτο για το τελικό 2-0 των «λύκων» κόντρα στην ομάδα του Μόγιες.

Ο Αντάμα Τραορέ, τον οποίο φυσικά θ' αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League στις αρχές Αυγούστου, συνεχίζει να ηγείται της λίστας με τις ντρίμπλες, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχίες τέσσερις στο ματς με τη Γουέστ Χαμ. Λόγω και της θέσης του και της εξαιρετικής ικανότητάς του στο ένας με έναν για να ξεφύγει και να ευνοηθεί από την ταχύτητά του, έχει φτάσει πλέον στις 148 επιτυχημένες ντρίμπλες. Είναι 12 περισσότερες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της Premier League τη δεδομένη χρονική στιγμή!

Παράλληλα, βρίσκοντας το κεφάλι του Χιμένες, που με τη σειρά του έγραψε ιστορία πως πρώτος σκόρερ στα χρονικά της Γουλβς στην Premier League και ως κορυφαίος Μεξικανός στράικερ στο πρωτάθλημα με τα 14 φετινά του γκολ, ο Τραορέ έφτασε στις 8 ασίστ. Είναι 3ος σε αυτό το κομμάτι, πίσω μονάχα από τον εκπληκτικό Κέβιν Ντε Μπρόινε που έχει 16 και τον Αλεξάντερ – Άρνολντ που είναι στις 12.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός με τον Μεξικανό επιθετικό της ομάδας του Νούνο Σάντο, έχουν συνεργαστεί φέτος σε 9 τέρματα και είναι το πιο παραγωγικό δίδυμο, με τους Ντε Μπρόινε και Αγουέρο να έχουν 6 γκολ στις δικές τους επαφές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα