Νόριτς - Σαουθάμπτον 0-3: «Καταδίκασε» τα Καναρίνια και σώθηκε (vid)

Νόριτς - Σαουθάμπτον 0-3: «Καταδίκασε» τα Καναρίνια και σώθηκε (vid)

bet365

Χάρη σε ένα εξαιρετικό β' ημίχρονο και με μπροστάρη τον Ινγκς που έφτασε τα 16 γκολ, η Σαουθάμπτον πέρασε με τριάρα από την έδρα της Νόριτς, την άφησε στον «πάτο» και ξέφυγε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ήταν η «μάχη» του υπογείου με το ρετιρέ στην πολυκατοικία της παραμονής. Με νίκη η ουραγός Νόριτς θα βρισκόταν σε απόσταση βολής για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Σαουθάμπτον θα έπαιρνε την απαραίτητη ώθηση για να ξεμπλέξει από νωρίς με την υπόθεση «σωτηρία». Το δικό τους restart, όμως, είχε ξεκάθαρο θριαμβευτή. Οι Άγιοι του Ραλφ Χάσενχουτλ, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε στο κλαμπ ως το 2023, έκαναν φύλλο και φτερό τα Καναρίνια (0-3) και τους «σκότωσαν» ακόμη περισσότερες ελπίδες για να μείνουν στην κατηγορία.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην έκρυβε συγκινήσεις πέρα από το δοκάρι του Ινγκς, όμως, ήταν ο ίδιος ο Βρετανός killer που έκανε απλά τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Το δικό του υπέροχο τελείωμα στο 49' αποτέλεσε το πρώτο από τα δύο «χτυπήματα» μέσα σε 5 λεπτά για τη Σαουθάμπτον, με τα οποία έκανε το 0-2 με συνοπτικές διαδικασίες μετά την ανάπαυλα. Ήταν το 16ο γκολ του αναγεννημένου Ινγκς τη φετινή σεζόν, πιάνοντας στην 3η θέση του πίνακα τους Σαλάχ και Αγουέρο!

Αφού ο Άρμστρονγκ σκόραρε στο 54', η Νόριτς δεν βρήκε ποτέ τρόπο να επανέλθει και ο Νέιθαν Ρέντμοντ έστειλε τη χαριστική βολή, εκτελώντας για το 0-3 στο 84'.

Στους 37 βαθμούς πλέον η Σαουθάμπτον, +10 από την 18η Μπόρνμουθ, την ώρα που η Νόριτς έμεινε κολλημένη στους 21 και δύσκολα θα συνεχίσει στα σαλόνια και του χρόνου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα