Μπάλακ: «Ο Βέρνερ θα ταιριάξει ιδανικά στην Τσέλσι»

Gazzetta team
Αμοιβαία συμφέρουσα κίνηση θεωρεί ο Μίκαελ Μπάλακ το επικείμενο deal μεταξύ Τίμο Βέρνερ και Τσέλσι, με τον παλαίμαχο Γερμανό να αποθεώνει τον συμπατριώτη του.

Μπορεί η Λειψία να διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Τίμο Βέρνερ μια ανάσα από την υπογραφή στην Τσέλσι, αλλά οι Μπλε ήδη κινούνται στους ρυθμούς του και ο Μίκαελ Μπάλακ συγκεκριμένα βρίσκει το απόλυτο ταίριασμα στις δύο πλευρές.

Ο παλαίμαχος Γερμανός μέσος των Λονδρέζων σε δηλώσεις του στο γερμανικό Sky εξέφρασε την άποψη του για την σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή του 24χρονου συμπατριώτη του και δήλωσε πως είναι η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο και τον τρόπο που αγωνίζεται.

«Νομίζω είναι μια καλή απόφαση και για τις δύο πλευρές. Για τον Τίμο διότι ταιριάζει εκεί, διότι ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο η Τσέλσι του ταιριάζει. Η απόφασή του να πάει στην Τσέλσι έχει να κάνει με τον χρόνο συμμετοχής, που είναι πολύ σημαντικός για τον ίδιο. Η ομάδα θα χτιστεί από την αρχή, θα ενδυναμωθεί και η διοίκηση θα ξοδέψει πολλά χρήματα για να φτάσει ξανά στο κορυφαίο επίπεδο κι έτσι ο Βέρνερ θα έχει την ευκαρία να παίξει δίπλα σε ακόμη καλύτερους παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε παίκτης των Μπλε, ένας από τους έξι Γερμανούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι στο παρελθόν.