Κορονοϊός - Premier League: Τέσσερα νέα κρούσματα σε 1.008 τεστ

Gazzetta team
Κορονοϊός - Premier League: Τέσσερα νέα κρούσματα σε 1.008 τεστ

bet365

Απολογισμό τεσσάρων κρουσμάτων είχε ο τρίτος κύκλος των τεστ για τον κορονοϊό στις ομάδες της Premier League, με τον συνολικό όγκο ατόμων να ξεπερνά τα 1000 άτομα.

Τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανάμεσα σε 1.008 παίκτες και μέλη των σταφ προέκυψαν συνολικά στις ομάδες της Premier League μετά τον τρίτο γύρο εξετάσεων στον Covid-19.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Λίγκας, τα κρούσματα αντιστοιχούν σε τρεις συλλόγους και έχουν αυξηθεί πλέον στα 12 σε σύνολο 2.700 τεστ μετά από όλες τις φάσεις εξετάσεων.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το ποσοστό είναι ελάχιστο και τα νέα ενθαρρυντικά για τους ιθύνοντες της PL, που βλέπουν την κατάσταση να βρίσκεται εντός ελέγχου ενόψει του πολυπόθητου restart.

Υπενθυμίζεται ότι τα άτομα θα περάσουν από μεμονωμένη καραντίνα για 7 ημέρες, προτού επιστρέψουν στις προπονήσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν και επαφές από δω και στο εξής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα