Ποτσετίνο: «Αισθάνομαι υπέροχα που ο Μουρίνιο με αντικατέστησε στην Τότεναμ»

Ποτσετίνο: «Αισθάνομαι υπέροχα που ο Μουρίνιο με αντικατέστησε στην Τότεναμ»

Κώστας Τόπας
Ποτσετίνο: «Αισθάνομαι υπέροχα που ο Μουρίνιο με αντικατέστησε στην Τότεναμ»

bet365

Την πολύ καλή σχέση την οποία έχει με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αποκάλυψε ο άλλοτε τεχνικός της Τοτεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τονίζοντας παράλληλα πως είναι χαρούμενος που ο Πορτογάλος ανέλαβε τα «σπιρούνια».

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ποτσετίνο απομακρύνθηκε τον περασμένο Νοέμβρη από την Τότεναμ, αφήνοντας την ομάδα στην 14η θέση της βαθμολογίας. Στη θέση του ήρθε ο Μουρίνιο, ο οποίος κατάφερε να την ανεβάσει στην 8η θέση, πριν την διακοπή εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Πορτογάλο, λέγοντας παράλληλα πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιτυχία του στην Τότεναμ.

«Ο Μουρίνιο, όταν εγώ ήμουν στην Εσπανιόλ, μου είχε κάνει δώρο, ένα μπουκάλι κρασί από τη Γαλλία και δύο φανέλες της Ρεάλ για να τις φοράνε τα παιδιά μου. Εχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και είμαι χαρούμενος που είναι τώρα στη Τότεναμ, αντικαθιστώντας με. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες.

Πάντα σκεφτόμουν ότι εγώ μπορούσα να τον αντικαταστήσω. Οταν ήταν στη Ρεάλ, του είχα πει πως ίσως μια μέρα μπορώ να πάρω τη θέση του. Αλλά η ζωή τα έφερε διαφορετικά και πήρε αυτός τη θέση μου στην Τότεναμ».

Οσον αφορά για τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα, ο Ποτσετίνο ανέφερε: «Ανυπομονώ για να πιάσω πάλι δουλειά. Πρέπει να είσαι έτοιμος πάντα στο ποδόσφαιρο. Μετά από έξι μήνες νιώθω και πάλι γεμάτος για να ξεκινήσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα