Πώς θα φτιάξεις κορμί σαν του Αντάμα Τραορέ (vid)

Πώς θα φτιάξεις κορμί σαν του Αντάμα Τραορέ (vid)

Κώστας Τόπας
Πώς θα φτιάξεις κορμί σαν του Αντάμα Τραορέ (vid)

bet365

Ο Αντάμα Τραορέ έχει στρέψει φέτος όλα τα φώτα πάνω του για το εντυπωσιακό και πολύ καλό γυμνασμένο σώμα που έχει. Μετά από ατελείωτες ώρες γυμναστικής, ο Ισπανός έχει χτίσει ένα κορμί που θα ζήλευε ο καθένας.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ισπανός δεξιός εξτρέμ της Γουλβς εκπλήσσει με την σωματική του διάπλαση. Πολλές φορές σε κάνει να αναρωτιέσαι πως αυτός ο άνθρωπος ασχολείται με το ποδόσφαιρο και όχι με την πυγμαχία...

Ο Τραορέ στο παρελθόν είχε αποκαλύψει τα μυστικά για τον τεράστιο του όγκο, τονίζοντας πως είναι στο DNA του και πως δεν κάνει βάρη.

«Η προπόνησή μου; Δεν κάνω βάρη. Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά δεν κάνω βάρη. Είναι γενετικό. Γυμνάζομαι, αλλά κερδίζω όγκο πολύ εύκολα και γρήγορα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η μεταμόρφωση του όλα αυτά τα χρόνια είναι τρομερή. Δύσκολα θυμάται κανείς πλέον πως ήταν ο Αντάμα Τραορέ όταν φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Πλέον έχει μείνει στην ιστορία για το γεροδεμένο κορμί του.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο με την καθημερινή γυμναστική του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον δρόμο για όσους θέλουν να γίνουν οι επόμενοι... Τραορέ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα